HomeweddenschappenArgentinië - België weddenschappen en quoteringen

Argentinië - België weddenschappen en quoteringen

Argentinië - België weddenschappen en quoteringen

Zaterdag 5 juli om 18 u. nemen onze onverslaanbare Rode Duivels het in Estádio Nacional de Brasília in de kwartfinales op tegen Argentinië. Net als België heeft dit befaamde voetballand totdusver geen enkele WK wedstrijd verloren, en had het ook verlengingen nodig om een ticket voor de kwartfinales te versieren. De Argentijnen hebben dan wel sterspeler Lionel Messi, maar onze landgenoten maken een goede kans om de niet altijd even sterke verdediging te doorbreken en te scoren. De bookmakers geloven niet al te sterk in de kansen van de Belgen, maar wij weten wel beter natuurlijk! Bij Ladbrokes kan je rekenen op de beste quotering bij een inzet op België met een mooie quotering van 3.80.

Noteringen Argentinië – België

[table style=”table-striped”]
Bookmaker Argentinië Gelijkspel België Inzetten
bwin 2.10 3.25 3.60 Wedden
betFIRST 2.10 3.35 3.70 Wedden
Unibet 2.15 3.30 3.70 Wedden
Golden Palace 2.08 3.30 3.60 Wedden
Circus.be 2.10 3.35 3.70 Wedden
Ladbrokes 2.10 3.25 3.80 Wedden
SCOOORE! Wedden
Golden Vegas 2.10 3.35 3.70 Wedden
Sportweddenschappen Bonus Codes [/table] [contentblock id=odds-voorbehoud-nl]
https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/wk-rode-duivels.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/wk-rode-duivels.png" width="300" height="174" alt="Argentinië - België weddenschappen en quoteringen">,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bwin-logo-small.png" alt="bwin" width="100" height="30" />,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/betfirst-logo-small.png" alt="betFIRST" width="100" height="30" />,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/unibet-logo-small.png" alt="Unibet" width="100" height="30" />,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/golden-palace-logo-small.png" alt="Golden Palace" width="100" height="30" />,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/circus-be-logo-small.png" alt="Circus.be" width="100" height="30" />,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/ladbrokes-logo-small.png" alt="Ladbrokes" width="100" height="30" />,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/scooore-logo-small.png" alt="SCOOORE!" width="100" height="30" />,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/golden-vegas-logo-small.png" alt="Golden Vegas" width="100" height="30" />

Over Feeling Lucky

Feeling Lucky informeert je over legale online kansspelen in België, en houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de beste odds en de nieuwste casinospellen en weddenschappen.

Recente artikelen

21+ Gokken kan verslavend zijn.
Stop op tijd!
Meer info op: www.stopoptijd.be.

Copyright © 2023 Feeling Lucky, All rights reserved.