Betcenter Sportweddenschappen

by

Betcenter is een gokkantoor van Oostenrijkse origine dat sinds 2005 ook actief is op de Belgische markt. Vandaag is Betcenter een van de meest gewaardeerde aanbieders van sportweddenschappen. De bookmaker beschikt naast hun website ook over meer dan 150 fysieke verkooppunten en daarmee zijn ze een van de grootste aanbieders in België. In 2014 kregen ze van de Belgische Kansspelcommissie hun licentie voor hun verkooppunten en hun website met nummer FA+ 116594. Je hebt de mogelijkheid om weddenschappen af te sluiten op maar liefst 25 verschillende sporten. Je kan zowel op voorhand inzetten als live tijdens de wedstrijd, en dat zowel op je computer als in de mobiele applicatie.

Types sportweddenschappen

Betcenter biedt je de mogelijkheid om weddenschappen af te sluiten op niet minder dan 25 verschillende sporten in competities van alle niveaus en overal ter wereld. In die 25 sporten zitten natuurlijk de bekende sporten die onze wereld monopoliseren zoals voetbal, basketbal of tennis, maar ook veel kleinere sporten zijn toegankelijk via Betcenter. Zo kan je perfect weddenschappen afsluiten op darts, bandy of biatlon.

Voetbal

Voetbal is een van ‘s werelds grootste sporten, vandaar dat je bij Betcenter onnoemelijk veel weddenschappen kan afsluiten op deze sport. Betcenter organiseert haar weddenschappen in meer dan 65 verschillende competities, zowel grote competities zoals de UEFA-wedstrijden, La Liga en de Bundesliga, maar ook kleinere competities zoals de Zuid-Koreaanse K League 1 of de Slowaakse 2. Liga.

Tennis

Betcenter biedt niet enkel de mogelijkheid aan om weddenschappen af te sluiten op grand slam toernooien, want je kan ook wedden op meer dan 10 verschillende nationale competities zoals er zijn in Zwitserland, Kroatië of Turkije. Welke competitie je ook kiest, Betcenter zal altijd voor een link zorgen die je naar de complete statistieken van elke speler brengt.

Betcenter live

Betcenter heeft op haar website een duidelijk onderscheid gemaakt tussen prematch weddenschappen en de live wedstrijden aan de hand van een handige menubalk bovenaan het scherm. Per sport kan je zien welke wedstrijden bezig zijn en zo weet je onmiddellijk op welke wedstrijden je nog kan inzetten. Afhankelijk van welke sport je selecteert, krijg je een bepaald virtueel beeld van de huidige toestand en een ruim overzicht van de details waar je op kan inzetten. Deze details zullen per sport verschillen en de sport bepaalt ook de hoeveelheid details.

Betcenter app

Zoals veel moderne gokkantoren beschikt Betcenter over een mobiele applicatie en deze is beschikbaar voor zowel Android als iOS. De applicatie is net zoals de website gebaseerd op een keuzemenu tussen de verschillende sporten. Daarna zie je welke live bezig zijn en kan je wedden op alles wat je hartje begeert.

Betalingen

Om weddenschappen te kunnen afsluiten bij Betcenter moet je geld storten op je spelersrekening. Betcenter biedt je een heel arsenaal aan mogelijkheden aan, zoals overschrijving via een kredietkaart, het betaalplatform Skrill (Moneybookers), Paybox, paysafecard of online banking. De minimumstorting bedraagt € 10 en de maximumstorting is afhankelijk van speler tot speler.

Om je gewonnen winst te laten uitbetalen, dien je een verzoek tot opname in. Uitbetalingen worden uitgevoerd via Skrill of een overschrijving. Binnen Europa duurt het 3 tot 5 dagen voordat het geld op je rekening staat.

Klantendienst

De klantendienst van Betcenter is eenvoudig via email te bereiken, maar ze gebruiken vooral hun live chat. Deze vind je op elke pagina rechts onderaan en klapt open wanneer je erop klikt. Deze manier van contact is elke dag beschikbaar van 11u tot 23u. Wanneer je op een ander moment vragen hebt, kan je een email sturen of je antwoord zoeken tussen de veel gestelde vragen. De kans is groot dat al je problemen opgelost zullen worden door naar het juiste onderdeel in het zoekmenu te navigeren en de vragen en antwoorden te lezen.

Promoties en speciale aanbiedingen

Betcenter is een gevestigde waarde en helemaal thuis in de wereld van de sportweddenschappen. Hun aanbod is heel uitgebreid en gevarieerd wat ervoor zorgt dat iedereen zijn gading vindt. Alles is overzichtelijk weergegeven op zowel de website als in de applicatie. Overweeg zeker de optie om via Betcenter live te wedden op sportweddenschappen. Betcenter biedt mooie promo’s aan, zoals de Odds Boost, de Maandelijkse Cash Club en Member Reward.

Bezoek Betcenter