betFIRST

betFIRST biedt in België sinds 9 mei 2012 als legale bookmaker sportweddenschappen aan middels haar vergunning FA1 16764. De website is eigendom van het Belgische bedrijf Sagevas S.A., een dochterbedrijf van IPM, en werkt samen met de Waalse nieuwssite DHNet.be. betFIRST is beschikbaar in drie verschillende talen: namelijk Frans, Engels en uiteraard Nederlands. Je kunt er wedden op verschillende sporten waaronder voetbal, alpineskiën, darten en wielrennen. Het registreren op de website is gratis, en je maakt ook meteen kans op een welkomstbonus alsook een stortingsbonus, wat het spelen uiteraard extra aantrekkelijk maakt. betFIRST onderscheidt zich van andere bookmakers door een klantenservice die 24/7 te bereiken is, en hun aanbod van online sportstatistieken die je inzicht kunnen geven in de beste en slimste manieren om een weddenschap af te sluiten.

Types sportweddenschappen

Bij betFIRST kun je weddenschappen afsluiten voor wel meer dan 25 verschillende sporten. Dit varieert per tijd van het jaar; wintersporten en weddenschappen rondom de politiek vinden logischerwijze bijvoorbeeld niet gedurende het hele jaar plaats. Je kunt wedden op voetbal- en tenniswedstrijden maar ook op bijvoorbeeld Formule 1, American Football en Bandy wedstrijden. Tijdens de Olympische Spelen is het ook mogelijk om op die wedstrijden te wedden.

Lucky welkomstaanbieding bij betFIRST

Je kunt bij betFIRST ervoor kiezen om te wedden voordat een wedstrijd begint, maar ook wanneer deze al van start is gegaan dankzij het live wedden. Via een wedformulier kun je kiezen om enkele, combinatie- of systeemweddenschappen af te sluiten (hierbij zet je geld in op meerdere wedstrijd/uitslagen tegelijkertijd). Het minimumbedrag dat je per weddenschap moet inzetten is € 0,25. Onder het kopje “Mijn weddenschappen” vind je de huidige weddenschappen die je hebt lopen.

Met de sportstatistieken van betFIRST kun je jezelf trainen om met nog meer expertise sportweddenschappen af te sluiten. Door het bekijken van de wedstrijdanalyses leer je strategisch geld in te zetten en vergroot je de kans om winst te behalen met de weddenschappen die je aangaat.

Voetbal

Wedden op voetbal bij betFIRSTWanneer je wil wedden op voetbalwedstrijden kun je op betFIRST een alfabetisch overzicht vinden van alle wedstrijden per land. Binnen deze lijst vind je ook belangrijke wedstrijden zoals het aankomende wereldkampioenschap. Bij het sluiten van een weddenschap kun je kiezen voor verschillende inzetten; je kunt bijvoorbeeld wedden op de totale eindstand, maar ook op het team waarvan jij denkt dat ze het eerste doelpunt zullen scoren.

Tennis

Wedden op tennis bij betFIRSTBij het wedden op tenniswedstrijden krijg je een alfabetisch overzicht van alle toernooien die aan de gang zijn. Wanneer je vervolgens een toernooi selecteert volgt er een overzicht van de data waarop er wedstrijden plaatsvinden. Je kunt dan kiezen of je inzet op bijvoorbeeld het eindresultaat of de winnaar van set 1.

Wielrennen en veldrijden

Bij wielerwedstrijden kun je geld inzetten op de wielrenner die volgens jou de winnaar van het toernooi zal worden.

betFIRST live

betFIRST geeft je ook de mogelijkheid om een weddenschap af te sluiten terwijl de wedstrijd al begonnen is. Onder het kopje “Live” vind je per sport een overzicht van de wedstrijden die op dat moment gespeeld worden. De tussenstanden worden automatisch bijgewerkt, waardoor je altijd op de hoogte bent van het verloop van een wedstrijd. Wil je op een lopende voetbalwedstrijd gokken? Je kunt dan, afhankelijk van de gescoorde doelpunten, nog inzetten op de ploeg die het volgende doelpunt zal scoren, de eindstand voor de rust, en nog veel meer. Dezelfde procedure geldt voor een live tenniswedstrijd. Terwijl deze aan de gang is kun je nog wedden op de eindstand of de winnaar van de volgende game. Het live wedden op wedstrijden zorgt meteen voor een extra spannend element, een dikke aanrader dus!

Mobiele app

betFIRST app op AndroidbetFIRST beschikt over een mobiele website die je via je smartphone of tablet kunt bereiken. Je kunt de website openen door naar m.betFIRST.be te gaan of de QR code op de website te scannen. Voor zowel Android als iOS is is er ook een downloadbare applicatie beschikbaar.

Met de mobiele website en de applicatie kun je je spelersaccount bereiken, weddenschappen afsluiten op verschillende sporten en een overzicht aanvragen van je eerdere afgesloten weddenschappen. Bijna alles omtrent gokken dat mogelijk is op de website, is ook beschikbaar op de mobiele website en apps.

Betalingen

Om geld te storten op je spelersaccount log je eerst in op de website en klik je vervolgens op “Storten”. Het minimum bedrag dat je moet storten is € 10 en het maximum bedrag is € 1000 (per week). Je kiest vervolgens via welke betaalmethode je geld wil storten. De mogelijkheden zijn onder meer Bancontact/Mister Cash, Ukash, paysafecard, Ukash en Ticket Premium. Verder kun je via hipay direct geld overboeken vanaf je bankrekening. Daarbij accepteert hipay meer dan 15 verschillende betaalmethodes waaronder: MasterCard, Bancontact/Mister Cash, KBC Online, CBC Online, ING Home Pay, Dexia en sofort.

Als speler kun je minimaal € 20 van het saldo op je spelersaccount laten uitbetalen. Er is geen maximumlimiet bij de uitbetaling. Het duurt 1 tot 2 dagen voordat het aangevraagde bedrag aan je uitbetaald wordt, maar deze wachttijd kan langer zijn wanneer de registratie van je account nog niet volledig rond is.

Bonus codes en promoties

betFIRST.be

Bezoek betFIRST

De bookmaker betFIRST biedt verscheidene bonussen en promoties aan. Het registreren op de website is gratis, en je ontvangt direct een terugbetaalbonus tot € 100. Indien je je eerste weddenschap verliest ontvang je het verloren bedrag terug, tot een maximum van € 100. Deze terugbetaalbonus geldt ook voor het spelen op je smartphone of tablet, waarbij je tot een maximum van € 10 terugbetaald kunt krijgen. Er zijn vaak tal van andere leuke promoties waarbij je bijvoorbeeld een bijkomende bonus ontvangt wanneer een sterspeler als eerste scoort in een voetbalmatch, en van tijd tot tijd zijn er spetterende registratiebonussen en andere bonus codes zonder storting. Onder het kopje “Promoties” wordt de speler die het hoogste bedrag wint in de spotlight gezet en vind je een overzicht van de weddenschappen die deze speler afgesloten heeft. Daarnaast biedt betFIRST extra acties aan waarbij je bijvoorbeeld tickets voor de Jupiler League kan winnen.

Tot € 100 Welkomstbonus

Registreer je als nieuw lid op betFIRST.be, en je kan tot € 100 van je eerste weddenschap terugverdienen in het geval dat je verlies lijdt. Het enige dat je dan dient te doen om deze welkomstaanbieding op te eisen is betFIRST contacteren nadat je in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Ontvang tot € 100 terug

Klantendienst

De klantendienst van betFIRST is op verschillende manieren 24 uur per dag, 7 dagen per week te contacteren. Je kunt ze via een aanvraagformulier een e-mail verzenden of een brief naar hun vestiging in Brussel sturen, daarnaast kan je ze ook bellen of faxen. betFIRST is eveneens actief op Facebook en Twitter waarbij ze snel antwoord geven op vragen van hun spelers. Via de live chat kun je op ieder moment van de dag een vraag stellen.

Bezoek betFIRST
Bonus Codes



door