Circus.be Weddenschappen

by

Op welke sport je ook wil wedden, op de betting site van Circus.be kun je terecht voor vele verschillende soorten weddenschappen. Circus.be behoort tot de CIRCUS groep, die met meer dan 15 speelhallen in België waaronder het prestigieuze Casino van Spa een absolute topper is. Op deze website hoef je jezelf in ieder geval geen zorgen te maken om de wetgeving en de veiligheid; Circus.be beschikt over een B+ licentie van de Belgische Kansspelcommissie. De website is ontzettend uitgebreid en kan gezien worden als een van de beste aanbieders op het gebied van sportweddenschappen in België. Of je nu wilt wedden op voetbal, wielrennen of basketbal; het is allemaal mogelijk bij Circus.be. Een van de dingen waarin Circus.be zich onderscheidt is het organiseren van toernooien. Hierin speel je tegen andere spelers en verzamel je aan de hand van je voorspellingen punten. Als je dit goed doet, kun je uiteraard veel geld winnen!

betting-circus-be

Types sportweddenschappen

Er zijn in totaal dertien verschillende sporten waar je op kunt wedden bij deze bookmaker. Naast bekende sporten zoals voetbal, basketbal, wielrennen, tennis, Formule 1 en ijshockey, kan er ook gewed worden op bijvoorbeeld boksen, volleybal en snooker. Binnen deze verschillende sporten is het overigens mogelijk om weer binnen de verschillende competities te wedden.

Voetbal

voetbal-circus-beBij voetbal bijvoorbeeld kun je inzetten op de diverse nationale competities, maar ook op wedstrijden in de prestigieuze Champions League en de Europa League. Overigens kan er bij voetbal op diverse manieren gewed worden, zoals de meesten gewend zijn bij het wedden op voetbalwedstrijden. Het is mogelijk om een winnaar te voorspellen, maar ook om een uitslag met bijvoorbeeld een handicap te voorspellen, waardoor je nog meer geld kunt verdienen. Er zijn natuurlijk nog vele andere opties zoals het voorspellen van ruststanden, welke ploeg het eerste scoort, in welke speelhelft er meer doelpunten vallen enzovoort. Op deze manier wordt het nog veel leuker om te wedden op voetbalwedstrijden!

Wielrennen

Ook bij wielrennen is het mogelijk om in vele verschillende wedstrijden, verschillende soorten weddenschappen af te sluiten. Je kunt niet alleen de winnaar of top tien plaatsen voorspellen, maar ook bijvoorbeeld specifieke bergaankomsten en tussensprints.

Tennis

tennis-circus-beTennis is ook een erg populaire sport geworden om op te wedden bij Circus.be. Dat komt ook hier door de diversiteit aan weddenschappen die je af kunt sluiten zoals het voorspellen van de winnaar van de wedstrijd, maar ook de winnaar van de eerste set of het aantal aces in de wedstrijd kun je op deze website voorspellen.

Virtuele evenementen

Als enige in België biedt Circus.be tevens de mogelijkheid om te wedden op virtuele sportevenementen. Voetbal, tennis, paardenrennen en hondenraces zijn de vier sporten waarvoor er om de drie minuten fictieve sportwedstrijden worden georganiseerd die je live kan meevolgen. Het wedden zelf gebeurt op dezelfde manier als bij de echte sportwedstrijden, met het verschil dat je bij deze fictieve weddenschappen veel sneller de uitslag te weten komt. De mooie 3D beelden van deze virtuele sportwedstrijden gecombineerd met het feit dat je de uitslag sneller weet zorgen ervoor dat de spanning bij deze sportweddenschappen er altijd goed inzit!

Circus.be app

Circus.be heeft een ontzettend handige applicatie ontwikkeld, zodat je voortaan vanop je smartphone of tablet weddenschappen kunt afsluiten. Deze app is zowel beschikbaar op Android als op iOS, wat betekent dat je hem zowel op je iPhone als op andere smartphones en tablets kunt gebruiken. Circus.be legt op de website goed en duidelijk uit hoe de applicatie geïnstalleerd kan worden, en wanneer je dit doet krijg je ook nog eens gratis € 10 speeltegoed.

Op deze manier ben je dus altijd mobiel en kan je waar en wanneer je maar wilt weddenschappen afsluiten en inzetten op belangrijke wedstrijden. Ook kan je natuurlijk de wedstrijden volgen waar je op hebt ingezet en direct zien wat je ook al weer voorspeld had, en of je daar daadwerkelijk iets mee hebt gewonnen.

klantendienst

Stortingen en uitbetalingen

Het is op vele manieren mogelijk om geld op je Circus.be-account te storen. Hoewel de Belgische wetgeving verbiedt om geld op uw account te storten met VISA/Mastercard, is dat hier wel mogelijk. Zo kun je betalen via hipay, Bancontact, Ogone en paysafecard. Je kunt je hipay account dan weer aanvullen met VISA/MasterCard. Het minimale bedrag om te storten is € 10 en er is een maximum bedrag vastgesteld van € 25.000.

Wanneer je gewonnen hebt, wil je het geld natuurlijk het liefst zo snel mogelijk opnemen. Dat kan op twee manieren. Allereerst is het mogelijk om het geld binnen twee dagen op te halen in een speelhal van de CIRCUS groep. Je kunt het geld natuurlijk ook laten overmaken naar je bankrekening. In dat geval kan het wat langer duren voordat het geld binnen is, in de meeste gevallen maximaal vijf dagen.

Klantendienst

Over de klantenservice van deze website kunnen we niet anders dan positief zijn. Na een gestelde vraag, krijg je vrijwel altijd binnen een werkdag een goed en duidelijk antwoord. De vraag kun je stellen door een antwoordformulier in te vullen op de website, en je kan ze ook telefonisch bereiken. Daarnaast zijn medewerkers van Circus.be erg actief op de verschillende sociale media; onder andere op Facebook en Twitter is men beschikbaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen. Voorts kan je via de Circus.be-blog op de hoogte blijven van het laatste goknieuws, en kan je een discussie aangaan met andere liefhebbers.

app

Toernooien

Circus.be onderscheidt zich bij het wedden op sport door het organiseren van toernooien. In deze toernooien, die voor alle sporten worden georganiseerd, kun je punten verzamelen met het voorspellen van wedstrijden en het wedden op sport. Hoe meer goede voorspellingen je geeft, hoe meer punten je wint. Aan het einde van het toernooi wint de volledige top vier maar liefst € 200. De website zegt dat dit nog slechts het topje van de ijsberg is en dat er nog veel meer spannende en leuke toernooien aankomen. Voor de wedders die wel van een beetje competitie houden, is dit de ideale vorm van online wedden!

Voorspellingen van experts

Je hoeft het inzetten op wedstrijden overigens niet alleen te doen bij Circus.be. Allereerst zijn er uitgebreide handleidingen waarin precies wordt uitgelegd hoe alles werkt. Daarnaast geven experts zoals Stéphane Pauwels regelmatig hun voorspellingen voor wedstrijden. Zo komen er bijvoorbeeld voetbalanalisten aan het woord met hun eigen voorspellingen waar je jouw weddenschappen op kunt baseren.

Bezoek Circus.be