Extra hoge quoteringen KAA Gent - Club Brugge KV bij bwin - Feeling Lucky
Home betting Extra hoge quoteringen KAA Gent - Club Brugge KV bij bwin

Extra hoge quoteringen KAA Gent - Club Brugge KV bij bwin

Extra hoge quoteringen KAA Gent - Club Brugge KV bij bwin

bwin komt dit weekend voor de match KAA Gent tegen Club Brugge met een speciale promotie op de proppen. Wie nieuw is bij deze nummer 1 online bookmaker kan zo bijvoorbeeld met een quotering van maar liefst 6.0 wedden dat FCB het zal halen van KAA Gent. Het enige wat je moet doen om van deze speciale actie te profiteren is je aanmelden als nieuwe speler bij bwin.be en deze speciale bonus code invullen tijdens je registratie:

Exclusieve Quoteringen tot 6.00 en Terugbetaling bij Verlies

Registreer je bij bwin, en maak gebruik van deze bonus code voor het afsluiten van een weddenschap op de match KAA Gent – Club Brugge. Zo geniet je van quoteringen tot 6.00 en krijg je jouw inzet terug in geval van verlies.

Vervolgens kan je jouw weddenschap met een inzet van maximaal € 10 vastleggen om bij winst tot 6.00 van je weddenschap te winnen in FreeBets. En indien je verlies lijdt krijg je zelfs jouw inzet gewoon terug in de vorm van FreeBets, waardoor dit zeker een niet te missen buitenkans is om deze bookmaker dit weekend eens uit te proberen.

https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/kaa-gent-club-brugge-wedstrijd.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/kaa-gent-club-brugge-wedstrijd.jpg" width="300" height="152" alt="Extra hoge quoteringen KAA Gent - Club Brugge KV bij bwin">

Over Feeling Lucky

Feeling Lucky informeert je over legale online kansspelen in België, en houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de beste odds en de nieuwste casinospellen en weddenschappen.

Recente artikelen

21+ Gokken kan verslavend zijn.
Stop op tijd!
Meer info op: www.stopoptijd.be.

Copyright © 2023 Feeling Lucky, All rights reserved.