Hoe meer zielen hoe meer vreugd met verhoogde multiples bij Unibet

Nu het nieuwe voetbalseizoen begonnen is, komt de volledige voetbalwereld weer op gang na een korte recuperatie na het WK. Naast de voetbalwereld komen ook de gerelateerde sectoren op gang, en dus ook de online bookmakers komen niet ver achter. Zo lanceert Unibet al een mooie actie voor mensen die graag een risico durven nemen en wedden op meervoudige weddenschappen.

Heel de week door geniet je namelijk van verbeterde winsten en verhoogde odds op de meervoudige weddenschappen die je Unibet plaatst. Op deze manier is het dan wel zo dat je iets meer risico neemt, omdat bepaalde verrassende resultaten je volledige selectie teniet kunnen maken, maar de gevoelig verhoogde winsten die je ermee uitbetaald krijgt zullen het risico het meer dan waard maken.

Om één van je meervoudige weddenschappen een winstverhoging te laten hebben, moet je die winstverhoging eerst activeren. Let wel op, je kan per week tot drie meervoudige weddenschappen in aanmerking laten komen voor een winstverhoging. Nadat je de winstverhoging hebt geactiveerd kun je zonder zorgen je weddenschap plaatsen. Met hoeveel je winsten verhoogd zullen worden hangt af van het aantal wedstrijden dat in je meervoudige weddenschap omvat zitten. Drie wedstrijden zullen een verhoging van 10% opleveren, vier wedstrijden een verhoging van 20% en vijf wedstrijden zullen je winsten met een maximum van 30% verhogen. Let wel op: elke wedstrijd voor in je meervoudige weddenschap moet odds van minstens 1.40 hebben, en er geldt ook een maximuminzet van € 20.

Tot 30% Hogere Winsten met Multiples bij Unibet

Plaats meervoudige weddenschappen met minstens drie wedstrijden in je combinatie en krijg tot 30% hogere winsten uitbetaald.

Wed met tot 30% verhoogde multiples bij Unibet

Beste online bookmakers van 2019

# Wedden Overzicht Bonussen Bezoek
1 betFIRST
betFIRST
  • Aantal sporten: 25+
  • Licentie: FA1 16764

Review
  • Welkomstbonus: 100% tot € 100
Ontvang Bonus
2 Unibet
Unibet
  • Aantal sporten: 30+
  • Licentie: FA+116799

Review
  • Welkomstbonus: 200% tot € 80
Ontvang Bonus
3 Bet777
Bet777
  • Aantal sporten: 28+
  • Licentie: FA+117638

Review
  • Welkomstbonus: 100% tot € 150
Ontvang Bonus

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.door