Maak je eigen weddenschappen met Bets on Demand van Bet777

Bet777 zit in met haar spelers en wil niets minder dan het beste. Niet alleen kan je genieten van geweldige promo’s en bonussen, als je gokt op sportwedstrijden, heb je ook nog eens de keuze uit een waaier aan opties om zo specifiek mogelijk te wedden. Echter, volgens Bet777 kon het nog beter. Daardoor werd Bets on Demand in het leven geroepen. Het systeem is heel simpel. Je bepaalt zelf op welke details je wedt, je kiest deze details trouwens zelf, en de website geeft je onmiddellijk je quotering. Zo kan je persoonlijk gokken en zoveel mogelijk winst binnenrijven.

Hoe ga je te werk?

Om een bet on demand aan te maken, ga je heel eenvoudig te werk. Je navigeert eerst naar het gewenste evenement en boven de markten zal je op de knop “Bets on Demand” kunnen klikken, indien dit beschikbaar is voor het gekozen evenement. Daarna selecteer je de markten waarop je wil wedden en de quotering wordt onmiddellijk berekend en toegevoegd aan je weddenschap. Let wel op, want je kan maximaal zes verschillende markten toevoegen. Voorbeelden van markten zijn bijvoorbeeld: eerste doelpuntenmaker, winnaar aan de rust, totaal aantal goals, aantal kaarten, aantal corners… Zodra je tevreden bent, klik je op “Wedden” en dan kan je beginnen hopen op het beste.

Andere vaste waarden

Bets on Demand is natuurlijk niet de enige actie van Bet777, want er zijn nog veel meer promoties en bonussen. Zo genieten nieuwe spelers van een welkomstbonus tot € 150. Je kan ook meespelen aan de Super777 Jackpot en tot € 33.000 winnen. Als je bovendien lid wordt van de 777 Mobile Club, krijg je elke week € 5 cadeau.

Creëer je eigen weddenschappen bij Bet777

Beste online bookmakers van 2019

# Wedden Overzicht Bonussen Bezoek
1 betFIRST
betFIRST
  • Aantal sporten: 25+
  • Licentie: FA1 16764

Review
  • Welkomstbonus: 100% tot € 100
Ontvang Bonus
2 Unibet
Unibet
  • Aantal sporten: 30+
  • Licentie: FA+116799

Review
  • Welkomstbonus: 200% tot € 80
Ontvang Bonus
3 Bet777
Bet777
  • Aantal sporten: 28+
  • Licentie: FA+117638

Review
  • Welkomstbonus: 100% tot € 150
Ontvang Bonus

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.door