Magic Betting Weddenschappen

by

Magic Betting is al eventjes actief in de wereld van het wedden op sportwedstrijden, maar voordien kon je enkel via je dagbladhandel wedden. Sinds kort heeft Magic Betting nu ook zijn licentie met nummer FA+120148 verkregen om ook online sportweddenschappen aan te kunnen bieden. Wat Magic Betting speciaal maakt is dat je je online winsten kan innen in elke boekhandel waar Magic Betting een verkooppunt heeft.

Types sportweddenschappen

Je kan bij Magic Betting voorlopig op 17 verschillende sporten wedden, waaronder American Football, voetbal, rugby en snooker. Er zijn natuurlijk ook aparte competities per sport waarop je kan wedden. We bekijken het eventjes in detail.

Voetbal

Bij Magic Betting kan je op voetbalcompetities over de hele wereld wedden, waaronder zelfs de competities van Cyprus en Azerbeidzjan. Je kan ook op grote toernooien zoals de Champions League en de Wereldbeker wedden. Je kan dus op de groepsfase van de Champions League, alsook de WK-kwalificaties.

Tennis

Je kan bij Magic Betting ook op een hoop tennistoernooien wedden. Je kan onder andere op de ATP en WTA van Beijing wedden, alsook op verschillende Challenger toernooien. Zo kan je wedden op het Challenger toernooi in Bergen, Rome en Orleans.

Magic Betting Voetbal

Magicbetting live

Je kan bij Magic Betting op een gigantisch aantal sportwedstrijden live wedden. Je kan zien welke wedstrijden live doorgaan, zowel bovenaan in de balk met het overzicht van alle sporten, alsook in het midden van het scherm, waar je een uitgebreid overzicht hebt van de odds en statistieken. Er zijn bij elke sport verschillende opties van welk soort weddenschappen je kan plaatsen. Bij voetbal kan je bijvoorbeeld voorspellen hoeveel goals er zullen worden gescoord in totaal, en bij rugby kan je wedden hoeveel punten elk zal verzamelen.

Betalingen

Stortingen op jouw account bij Magic Betting kan je doen met Mister Cash of via een prepaid Paysafe Card. Het geld zal dan onmiddellijk op je account staan. Je moet minstens € 5 storten en maximum € 10.000. Er komen geen kosten bij. Uitbetaling van je winsten staat binnen een werkdag op jouw rekening.

Klantendienst

De klantendienst van Magic Betting is zowel telefonisch te bereiken als via e-mail. Naar onze ervaring wordt je vraag altijd nauwkeurig en vlug afgewerkt.

Magic Betting Mobiele versie

Diversen

Je kan bij Magic Betting ervoor kiezen om de winsten van je weddenschappen online te innen, maar je kan er ook voor kiezen om te innen bij een verkooppunt in een dagbladhandel. Je hebt wel een membercard nodig om je winsten in een terminal in je dichtstbijzijnde dagbladhandel te laten uitbetalen.

Mobiele versie

Sinds kort heeft Magic Betting ook een mobiele app beschikbaar voor Android en iOS. Zo neem je je sportweddenschappen overal mee naartoe. De applicatie bevat hetzelfde wedaanbod als de website, met een even handige en user-friendly interface. Plus, geniet van speciale voordelen die uniek zijn voor de app.

Bezoek Magic Betting