Meridianbet

Al bijna twee jaar is Meridianbet een gevestigde waarde op de markt van weddenschappen op sportwedstrijden. Meridianbet opereert met een licentie van de Belgische Kansspelcommissie, met als nummer FA+126361. In België is MyBestOdds BVBA eigenaar van Meridianbet, terwijl internationaal gezien het Maltese Meridian Gaming Ltd. eigenaar is van Meridianbet. Deze website is niet enkel in België beschikbaar, want Meridianbet heeft ook een Maltese en Britse versie. Bij Meridianbet kan je op sporten en andere evenementen over de hele wereld wedden. Je kan zelf kiezen of je wedt op een computer of op je smartphone, want er is namelijk ook een app, zodat je ook weddenschappen kan plaatsen als je onderweg bent. Deze app is zowel voor Android als voor iOS beschikbaar.

Types sportweddenschappen

Bij Meridianbet kan je op maar liefst 35 sporten van rond de hele wereld, waaronder de populaire sporten zoals voetbal en tennis, maar ook minder gekende sporten zoals bandy en schansspringen. We zetten een aantal geselecteerde sporten in de kijker, zodat je een beter idee krijgt van het aanbod van Meridianbet.

Merdianbet betting voetbal

Voetbal

Je kan wedden op voetbalcompetities van over heel de wereld, zowel op de grote als de heel erg kleine. Zo kan je bijvoorbeeld op de Champions League wedden, op de Bundesliga, La Liga en vele andere grote competities. In contrast kan je ook bijvoorbeeld wedden op de nationale voetballiga van Zimbabwe, Kenia en Venezuela.

Tennis

Ook op de grote tennistoernooien kan er gewed worden bij Meridianbet, waaronder de grand slam toernooien zoals Roland Garros, de US Open, de Australian Open en Wimbledon. Ook andere toernooien, zoals de Davis Cup staan klaar om op gewed te worden. De wedstrijden van de mannen en de vrouwen worden telkens apart weergegeven.

Wielrennen en veldrijden

Het moeten niet altijd balsporten zijn, daarom dat wielrennen en veldrijden zeker mogelijkheden zijn om op te wedden bij Meridianbet. Vooral de Ronde van Frankrijk staat hier in de kijker. Je kan wedden per speler, maar ook per ronderit.

Meridianbet live

De ideale manier om wat extra spanning in sportwedstrijden te brengen is natuurlijk ook beschikbaar bij Meridianbet, want live wedden is beschikbaar. Nagenoeg elk lopend sportevenement is beschikbaar om live op te wedden. Deze live weddenschappen kunnen op elk moment in de wedstrijd geplaatst worden, zolang de match nog loopt. Je kan onder andere wedden op hoeveel doelpunten gescoord zullen worden in voetbalmatchen of de correcte scores van elke set in een tenniswedstrijden.

Meridianbet app

Op elk moment en elke plaats te kunnen wedden, beschikt Meridianbet ook over een mobiele applicatie voor op je smartphone. Deze applicatie is zowel beschikbaar voor Android als voor iOS. Deze applicatie is bijna een perfecte replica van de website, waardoor je alles zowel op je computer als op je smartphone kan uitvoeren. Alle menu’s zijn beschikbaar en handig weggewerkt opdat je schermweergave overzichtelijk blijft. Bij sporten zoals voetbal krijg je ook een virtueel veld te zien waar statistieken op verschijnen.

Betalingen

Geld overschrijven naar jouw account bij Meridianbet kan op een paar verschillende manieren. Je kan in elk Meridian wedkantoor langsgaan om daar geld op jouw account te laten zetten, maar je kan bijvoorbeeld ook PayPal gebruiken. Ook kan je via gewone bankoverschrijvingen geld op jouw account zetten. Via Hipay kan je ook geld op jouw account zetten, met je Mastercard, Visa of Bancontact. Er geldt een dagelijke minimumstorting van € 1 en een maximumstorting van € 10.000.

Uitbetalingen gebeuren via een bankoverschrijving, en gaan dus ook gewoon naar je bankrekening. Voordat je uitbetaling kan doorgaan moet je natuurlijk wel eerst je bankgegevens doorgeven. Je moet minstens € 10 opvragen om een uitbetaling te kunnen krijgen.

Bonuscodes en promoties

Meridianbet is een te duchten concurrent op de markt en beloont haar spelers dan ook met een aantal heel lucratieve promoties. Zo is er een eerste stortingsbonus van 200% tot € 100. Meridianbet heeft ook een vriendschapsbonus waarbij je uitgenodigde vriend en jij elk € 10 krijgen. Met de spiegelbeeldpromotie krijg je dan weer een bonus tot 200% bij het omgekeerde resultaat van je voorspelling.

Meridianbet bonussen

Ook de bestaande promoties mogen zeker in de spotlight staan. Zo is er de Turbo Payout, waarmee je ervoor kan kiezen om winnende weddenschappen in een combinatieweddenschap al uit te laten betalen. Dit is enkel mogelijk als de andere evenementen in jouw combiweddenschap nog niet zijn begonnen. Ook kan je zelf een eigen weddenschap insturen en odds krijgen voor die weddenschap.

Klantendienst

De klantendienst is op dit moment enkel via e-mail bereikbaar, maar dat wil niet zeggen dat jouw vragen en/of problemen niet vlug en efficiënt worden opgelost. Uit ervaring kunnen we zeggen dat eventuele vragen snel, goed en professioneel worden opgelost.

Het is echter wel al goed mogelijk dat je helemaal niet hoeft te mailen met vragen. Er is namelijk een heel uitgebreide sectie veelgestelde vragen, die een uitgebreid en duidelijk antwoord geven op eventuele vragen.

Zelf weddenschappen creëren

Zoals al eerder vermeld is het mogelijk om een weddenschap in te sturen naar Meridianbet. Dit is een ideale manier om een ludieke weddenschap te plaatsen in sportwedstrijden of andere evenementen. De enige criteria zijn dat jouw voorstel(len) zich nog niet in het aanbod van Meridianbet bevinden en dat ze duidelijk zijn verwoord. Vermijd dus woorden zoals ‘toekomstig’ of ‘volgende’, maar gebruik gewone rangtelwoorden of cijfers.

Bezoek Meridianbet
Bonus Codesdoor