HomeweddenschappenPaddy Power

Paddy Power

Paddy Power

Paddy Power is een Ierse online bookmaker die in 1988, lang voor de glorietijd van het online gokken, werd opgericht. Begin 2016 fuseerde Paddy Power dan met Betfair, en zo kwam Paddy Power Betfair tot stand. Net als Betfair is Paddy Power in België niet legaal actief, aangezien ze op de zwarte lijst van de Belgische Kansspelencommissie staan. Bij gevolg mag je er als Belgische speler geen account openen zolang men geen licentiehouder is in ons land. Bij Paddy Power kan men in andere landen er wedden op een heleboel sporten, zoals paardenrennen, voetbal, snooker en rugby. Er worden ook bonussen beschikbaar gesteld, zoals free bets. Ook kunnen de odds van weddenschappen vergroot worden, zodat er meer kans is op grote winsten.

https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/paddy-power-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/paddy-power-logo.png" width="300" height="174" alt="Paddy Power">

Over Feeling Lucky

Feeling Lucky informeert je over legale online kansspelen in België, en houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de beste odds en de nieuwste casinospellen en weddenschappen.

Recente artikelen

21+ Gokken kan verslavend zijn.
Stop op tijd!
Meer info op: www.stopoptijd.be.

Copyright © 2023 Feeling Lucky, All rights reserved.