Unibet Weddenschappen

Unibet is al sinds 1997 actief in het organiseren van sportweddenschappen, en is sedert uitgegroeid tot een van de meeste bekende bookmakers op de markt. Zo biedt Unibet.be vandaag de dag niet alleen sportweddenschappen aan, maar kan je er ook casino games of poker spelen. En dit alles uiteraard in een legaal kader, gezien de site beschikt over alle nodige licenties, waaronder haar licentie met nummer FA116799 voor het organiseren van weddenschappen. Bij Unibet Daarnaast heeft Unibet veel maatschappelijk verantwoordingsgevoel. Zo doneert het bedrijf jaarlijks aan Gambling Therapy, een organisatie die zich inzet tegen gokverslaving. Unibet streeft dan ook altijd naar een eerlijke en verantwoordelijke speelomgeving voor haar klanten. Er kan bij Unibet overigens op ontzettend veel verschillende sporten gewed worden. Naast bekende sporten zoals voetbal, american football en tennis, kan er bijvoorbeeld ook gegokt worden op minder bekende sporten als surfen en tafeltennis.

Type sportweddenschappen

Op Unibet.be kan er in totaal op 32 sporten gewed worden, zowel de in België populaire sporten – waaronder voetbal, tennis en wielrennen – als de ietwat minder bekende sporten die internationaal geliefd zijn.

Voetbal

Wedden op voetbal bij UnibetNatuurlijk is voetbal als een van de meest populaire sporten in Europa ook een van de sporten waar het meest op gewed wordt. Allereerst zijn er natuurlijk de vele verschillende competities waar er ingezet kan worden op wedstrijden. Of je nu wilt wedden op een wedstrijd in de Belgische competitie, de Engelse competitie of op internationale wedstrijden; het is bij Unibet allemaal mogelijk. Het is dan ook mogelijk om op vele verschillende manieren te wedden. Je kunt niet alleen de winnaar voorspellen, maar ook wie het eerste doelpunt scoort, hoeveel doelpunten er vallen, of en wanneer de thuisploeg scoort, of er een even of oneven aantal doelpunten zal vallen en ga zo maar door. Op deze wijze kun je altijd wel een spannende en leuke manier vinden om geld in te zetten en wordt het kijken naar voetbalwedstrijden nog spannender.

Wielrennen

Wedden op wielrennen bij UnibetOok bij wielrennen kan er op diverse manieren ingezet worden. Zo kan je niet alleen de winnaar voorspellen, maar bij grote rondes kan je bijvoorbeeld ook voorspellen wie als eerste bovenaan een bepaalde beklimming komt en wie de tussensprint wint. Hetzelfde geldt overigens voor tennis. Je kunt natuurlijk de winnaar voorspellen, maar ook wie de meeste aces maakt, of wie de eerste set naar zich toe zal trekken.

Unibet Live

Een uniek aspect aan deze bookmaker, waarmee het zich onderscheidt van de meest andere Belgische aanbieders, is dat je er ook live kunt wedden: een unieke ervaring en nog veel spannender dan het vooraf wedden op sport. Dankzij het live wedden kun je namelijk direct inspelen op gebeurtenissen tijdens een wedstrijd. Wanneer er bijvoorbeeld iemand uit het veld gestuurd wordt bij voetbal keren de kansen, en daar kun je tijdens de wedstrijd slim op inspelen door ergens anders op in te zetten.

Het mooie aan live wedden is misschien nog wel dat je de meeste wedstrijden of evenementen waar je op in zet, ook op Unibet kunt volgen via een livestream. Op deze wijze kun je dus alle sportevenementen ter wereld zien en ondertussen ook nog eens erop wedden. De spanning en de sensatie tijdens deze wijze van wedden is ongeëvenaard en zal door vele worden ervaren als de ultieme manier om een weddenschap af te sluiten.

Unibet app

Om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen die de gebruikers hebben, heeft Unibet diverse mobiele applicaties ontwikkeld. Zo heeft de bookmaker een speciale applicatie uitgebracht voor het wedden op sport. Deze app is te downloaden voor zowel de iPhone en iPad gebruikers, als mobiele apparaten die op Windows 8 of Android draaien. Op deze wijze kan iedereen dus “Unibet Pro” downloaden, zoals de applicatie heet.

Mobiele app van Unibet

Op Unibet.be vind je ten allen tijde de nieuwe ontwikkeling rond de Unibet Pro app terug, en kan je door een QR-code te scannen de app meteen downloaden. Natuurlijk is deze applicatie onmisbaar voor elke gebruiker die zichzelf bezig houdt met het wedden op sport. Waar je ook bent en wanneer je ook op je telefoon kijkt; overal kun je vanaf nu wedden en je weddenschappen in de gaten houden. Het is zelfs mogelijk om ook via deze applicatie live te wedden, zodat je jezelf nooit meer hoeft te vervelen als je onderweg bent!

Bonus codes en promoties

Bonussen bij UnibetAls een van de grootste bookmakers ter wereld, dient Unibet natuurlijk ook met mooie kortingen, bonussen en diverse acties op de proppen te komen. Zo schenkt Unibet een 200% bonus op de eerste storting van maximaal € 80. Een bijzondere actie van Unibet is ook de blessuretijdverzekering in de Champions League wedstrijden. Hiermee kan je bij diverse weddenschappen tijdens Champions League wedstrijden je geld tot € 100 terugkrijgen wanneer er in de blessuretijd wordt gescoord. Verder is het mogelijk om extra inzetgeld te verdienen door vrienden door te verwijzen naar Unibet. Wanneer deze vrienden zich ook daadwerkelijk aanmelden, krijg je automatisch een bonus.


€ 80 Stortingsbonus voor Sportweddenschappen

Ontvang tot € 80 gratis speelgeld dat je kan inzetten op een sportwedstrijd van jouw keuze wanneer je een eerste storting doet op jouw Unibet.be spelersaccount. Deze promotie geeft je een stortingsbonus van 200% met een limiet van € 80. Je dient bij je registratie aan te geven dat je van deze bonusaanbieding wenst gebruik te maken.

Ontvang een 200% stortingsbonus voor sportweddenschappen

Klantendienst

Unibet.be

Bezoek Unibet

Unibet doet er alles aan om gebruikers zo goed mogelijk van dienst te zijn, daarom is er ook een uitgebreide informatiepagina waar je al meteen een antwoord op veel voorkomende vragen kunt vinden. Wanneer je daar geen antwoord op je vraag kunt vindt kan je nog altijd contact opnemen met de klantendienst, en dit kan op verschillende manieren.

Allereerst kan je live chatten met een medewerker, of een mailtje versturen. Wanneer je liever iemand via de telefoon spreekt, is dat hier ook mogelijk. Over het algemeen word je bij Unibet snel en doeltreffend geholpen, zodat je meteen weer aan de slag kan met het vastleggen van je weddenschappen!


Toewijding tot verantwoord gokken

Unibet profileert zich met name als een bookmaker die bewust met een verantwoordelijke maatschappij bezig is. Men doet daarom ook veel dingen om een verantwoorde speelomgeving te creëren. Een opvallende mogelijkheid voor spelers willen we daarbij uitlichten. Het is namelijk bij Unibet mogelijk om jezelf voor enige tijd uit te sluiten. Wanneer gebruikers verslaafd zijn, kunnen ze zich op een helder moment voor bijvoorbeeld drie maanden uitsluiten. Hier kan men vervolgens niet op terugkomen, waardoor zwakke momenten er niet voor zorgen dat je direct weer kan gokken.

Bezoek Unibet
Bonus Codesdoor