Voormalig keeper Geert de Vlieger ambassadeur bij Tipico

De voormalig doelverdediger van de Belgische nationale selectie Geert De Vlieger staat tegenwoordig onder de lat van de Duitse sportweddenschappen provider Tipico. Samen met andere gevierde nationale doelmannen, Oliver Kahn (Duitsland), Peter Schmeichel (Denemarken) en Michael Konsel (Oostenrijk), vertegenwoordigt hij het SafeHands leger bij het online wedkantoor; een speciale divisie die ervoor moet waken dat er veilig ingezet wordt op sportwedstrijden. De Vlieger, die na het beëindigen van zijn actieve voetballoopbaan onder meer als analist voor diverse televisiezenders werkte, is enthousiast over deze nieuwe uitdaging. Geert De Vlieger begon zijn professionele carrière bij SK Beveren. Met RSC Anderlecht won hij het Belgisch kampioenschap in het seizoen 1994-1995. Vervolgens heeft hij tussen 1999 en 2006 in totaal 43 keer het doel van de Rode Duivels verdedigd, waaronder tijdens de Europese Kampioenschappen van 2000 (in België en Nederland) en de wereldkampioenschappen van 2002 (in Japan en Zuid Korea).

De 44-jarige ex-doelman maakt zijn debuut bij Tipico in de voorbereidingen van de promotie activiteiten rond EK 2016. Hij zal in verschillende televisie-, print- en online campagnes van het bedrijf verantwoord wedden aanmoedigen, en tevens vertrouwen in Tipico moeten helpen stimuleren. Als relatief nieuwe speler op de markt voor online sportweddenschappen kan de aanwezigheid van De Vlieger zeker helpen bij het vergroten van het marktaandeel van Tipico. Met de Rode Duivels als een van de favorieten om het Europees Kampioenschap te winnen verwacht het wedkantoor grote belangstelling vanuit België. Naast het EK zal De Vlieger in de nabije toekomst ook in campagnes voor de Belgische Liga, de Champions League en de Europa League verschijnen. Tipico behoort tot de door de Kansspelcommissie goedgekeurde websites welke in België online sportweddenschappen mogen aanbieden.

Beste online bookmakers van 2019

# Wedden Overzicht Bonussen Bezoek
1 betFIRST
betFIRST
  • Aantal sporten: 25+
  • Licentie: FA1 16764

Review
  • Welkomstbonus: 100% tot € 100
Ontvang Bonus
2 Unibet
Unibet
  • Aantal sporten: 30+
  • Licentie: FA+116799

Review
  • Welkomstbonus: 200% tot € 80
Ontvang Bonus
3 Bet777
Bet777
  • Aantal sporten: 28+
  • Licentie: FA+117638

Review
  • Welkomstbonus: 100% tot € 150
Ontvang Bonus

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.door