WK Voetbal 2018 Weddenschappen

Voetbalfanaten, op 14 juni 2018 is het weer zover: het wereldkampioenschap voetbal 2018 in Rusland gaat dan van start! De 32 beste landen van de wereld zullen zich opnieuw aan elkaar wagen om de befaamde Wereldbeker te winnen. Er zal weer gekeken worden naar de grotere landen, zoals Brazilië en Duitsland, die alvast mooie kanshebbers.

Bij bookmakers kan je alvast online wedden op het WK van 2018. Meestal gaat het dan om weddenschappen op de eindwinnaar en ook op weddenschappen voor groepswinnaars van de kwalificatierondes.

België op het WK 2018

Onze eigenste Rode Duivels nemen natuurlijk ook deel aan de kwalificatierondes, in een groep die op papier zeer haalbaar moet zijn. Cyprus, Estland en Gibraltar zijn tegenstanders die zonder al te veel problemen aan de kant zouden moeten geschoven worden. Bosnië & Herzegovina en Griekenland zijn twee outsiders voor de groepswinst, maar zullen meer dan waarschijnlijk het onderling moeten uitvechten voor een play-off plaats voor de wereldbeker. Kort gezegd, België zou niet al te veel moeite mogen hebben met de kwalificatie voor het WK 2018.

Als België zich kwalificeert voor het WK, zouden ze gerekend worden tot de outsiders. Landen zoals Duitsland, Brazilië en Argentinië zouden dan wel topfavorieten zijn, maar België zou mogen rekenen op minstens een kleine kans op de eindwinst. Bij de bookmakers krijgen onze Rode Duivels alvast gemiddelde odds van ongeveer 16.00. Na de kwartfinale op het vorige WK is het zeker en vast niet onwaarschijnlijk dat onze Duivels mogen dromen van meer in Rusland.

Wedden op de winnaar van het WK 2018

Zoals al eerder gezegd is het al mogelijk om te wedden op het WK 2018. Bij de meeste bookies is het al mogelijk om te wedden op de eindwinnaar van het WK. Bij de meeste bookmakers is Duitsland de grote favoriet. De regerende wereldkampioen krijgt odds van 6.00 tot 6.50. Brazilië is ook een grote favoriet met odds van 6.50 tot 7.50. Frankrijk, Argentinië en Spanje worden ook tot de favorieten gerekend, met odds van respectievelijk 8.00, 9.00 en 9.50. Italië, Engeland, België en Portugal worden tot de outsiders gerekend. Italië krijgt gemiddeld odds van 15.50, België odds van 16.00, Engeland krijgt gemiddelde odds van 21.00 en Portugal odds van 20.50.

Beste bookmakers voor het Wereldkampioenschap 2018

# Wedden Overzicht Bonussen Bezoek
1 betFIRST
betFIRST
 • Aantal sporten: 25+
 • Licentie: FA1 16764

Review
 • Welkomstbonus: 100% tot € 100
 • Stortingsbonus: 100% tot € 100
Ontvang Bonus
2 bwin
bwin
 • Aantal sporten: 33+
 • Licentie: FA+119162

Review
 • Welkomstbonus: 100% tot € 120
 • Stortingsbonus: 100% tot € 120
Ontvang Bonus
3 Unibet
Unibet
 • Aantal sporten: 30+
 • Licentie: FA+116799

Review
 • Welkomstbonus: 200% tot € 80
 • Stortingsbonus: 200% tot € 80
Ontvang Bonus

Wereldbeker voetbal in Rusland

Fifa 2018 mascotHet WK 2018 is nog maar het tweede grote sportevenement dat wordt gehouden in Rusland sinds de val van de Sovjet-Unie, na de Winterspelen van 2014. Er wordt in 12 stadions in 11 steden gespeeld: in Sint-Petersburg, Moskou, Nizjni Novgorod, Kaliningrad, Jekaterinenburg, Saransk, Kazan, Rostov aan de Don, Sotsji, Wolgograd en Samara. Het grootste deel van de stadions worden nieuw gebouwd. De openingswedstrijd en finale worden gespeeld in het Olympisch stadion Loezjniki, met 81.000 zitplaatsen.

Er zijn wel wat controverses rond Rusland als gastland van het WK. Er zijn al meerdere klachten geweest rond racisme en homofobie in Rusland. Zo kwam Yaya Touré uit voor racistische gezangen vanuit de tribunes, gericht tegen hem. Ook het conflict in Oekraïne was en is een bron voor controverse, zeker sinds de neergeschoten vlucht MH17, waarop heel veel Nederlanders omkwamen. De grote dopingschandalen rond Russische atleten doen eveneens heel wat vragen stellen.

Live WK 2018 volgen

Je zal het WK 2018 niet alleen op tv kunnen volgen. Heel wat bookmakers bieden namelijk zelf een livestream dienst. Als je de wedstrijden namelijk live volgt via de livestream van bookmakers is het des te gemakkelijker om vlug in te kunnen spelen op de wedstrijd met een goedgeplaatste live weddenschap. Zo is het ook nog eens gemakkelijk om extra spanning te creëren in de wedstrijd. Met een goed geplaatste live weddenschap is het namelijk spannender om te kijken of je weddenschap wel uitkomt of niet.

Als je toch gewoon op tv wil kijken, kan je nog steeds live wedden via de apps van bookmakers. Op de apps heb je alle functies van de gewone website, dus je kan ook live weddenschappen plaatsen via je telefoon terwijl je op tv kijkt naar het WK.door