ZEturf

De van oorsprong Franse bookmaker ZEturf is inmiddels ook actief op de Vlaamse en Waalse markt. Om weddenschappen legaal aan te kunnen bieden, heeft ZEturf een officiële toelating van de Belgische Kansspelcommissie gekregen onder nummer FA+117739. De bookmaker is niet aan een casino verbonden en opereert dus volledig zelfstandig. Het aanbod van ZEturf beperkt zich tot het plaatsen van weddenschappen op paardenraces die hoofdzakelijk in Frankrijk en Duitsland worden georganiseerd. Het sportaanbod is dus weliswaar beperkt, maar het ruime aantal aan verschillende inzetmogelijkheden per race maakt veel goed. Spelers die graag hun weddenschappen op basis van statistische gegeven willen plaatsen, worden op hun wenken bediend middels het ZEturf Pro deel op de website. Deze bookmaker trakteert nieuwe spelers op een gefaseerde bonus die op kan lopen tot maar liefst 120 euro.

Types sportweddenschappen

Aankomst in het paardenrennenZoals reeds gezegd kun je bij ZEturf uitsluitend terecht voor het plaatsen van weddenschappen op paardenraces. Daar staat tegenover dat elke race een rijke waaier aan verschillende wedmogelijkheden biedt.

Vanzelfsprekend kun je een weddenschap plaatsen op het paard dat volgens jouw de koers gaat winnen of in ieder geval op een plek in de top 3 eindigt. Hoe lastiger de voorspelling, des te hoger is doorgaans de winst. Dat gaat mede op voor de Dubbel Winnend spelmethode, waarbij het de bedoeling is om te voorspellen welke twee paarden als eerste en tweede eindigen. Het maakt daarbij niet uit wie van de twee de uiteindelijke winnaar is.

Kies je voor Dubbel Geplaatst, dan wordt het je iets makkelijker gemaakt. Het is dan weliswaar nog steeds de bedoeling dat je twee paarden uit de deelnemerslijst van een koers selecteert, maar het is in dit geval niet strikt noodzakelijk dat een van de paarden als eerste finisht. Ook als je selectie als tweede en derde in de race eindigt, val je in de prijzen.

Tenslotte is het bij de speloptie Dubbel Orde de bedoeling dat je de nummer 1 en nummer 2 van de race in exact de juiste volgorde weet te voorspellen. Met deze uitgebreide uitleg van het Dubbel-spel, zal het je waarschijnlijk al duidelijk zijn wat de bedoeling is bij de spelopties Trio en Trio Orde. Inderdaad, het gaat in dit geval om het juist voorspellen van de top drie, waarbij het bij de eerste variant niet van belang is welke van de drie paarden als eerste, tweede en derde eindigt, terwijl dat bij de Orde-variant juist wel belangrijk is om te winnen.

Tenslotte biedt ZEturf ook de mogelijkheid om de eerste vier of eerste vijf finishende paarden te voorspellen of een weddenschap te plaatsen op het paard dat als vierde in een race eindigt.

ZEturf Live

Zodra het startschot is gegeven, is het niet meer mogelijk om weddenschappen te plaatsen op de race die dan aan de gang is. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent om een gokje op je favoriet(en) te plaatsen. Afhankelijk van de locatie waar de race wordt gehouden, word je live via audio en/of video op de hoogte gehouden van het verloop van de koers. Als er live video wordt aangeboden, krijg je tevens de mogelijkheid het verloop van de race op een later tijdstip nogmaals terug te kijken. ZEturf biedt echter ook koersen aan die in het geheel niet van commentaar in beeld of geluid zijn voorzien. Wil je daarop wedden, dan is het dus een kwestie van extra goed opletten dat je je weddenschap tijdig plaatst.

Wedstrijdkalender paardenrennen Pronostiek doen op paardenrennen

ZEturf app

Helaas laat ZEturf momenteel verstokte smartphone- en tabletgebruikers nog links liggen, gezien er geen mobiele versie van de website beschikbaar is. Ook een app voor iPhone of Android-telefoons ontbreekt, en er wordt ook nog nergens aangekondigd dat een dergelijke app er binnenkort gaat komen voor de spelers van ZEturf. De eenvoudigste manier om er online op paarden te kunnen wedden, is dus vooralsnog uitsluitend via een desktop- of laptop-computer.

Betalingen

ZEturf.beGeld overmaken naar je spelersrekening bij ZEturf kan op een aantal verschillende manieren. Vanzelfsprekend is het mogelijk om een inleg te doen via een overboeking vanaf je bankrekening. Daarnaast ondersteunt deze bookmaker HiPay, zodat je ook Visa en Bancontact/Mister Cash kan gebruiken. Maak je liever geld over via PayPal of Skrill? Geen probleem, want ook die betaalmogelijkheden worden door ZEturf geaccepteerd. Tenslotte kun je geld storten op je spelersrekening middels vouchers van Moneyclic, Neosurf, paysafecard en Ticket Premium. In alle gevallen geldt dat de storting meteen aan je spelersrekening wordt toegevoegd. De minimumstorting bedraagt € 15.

De bookmaker geeft geen specifieke maximum storting aan, maar laat wel via haar website weten dat spelers nauwlettend in de gaten worden gehouden, zodat tijdig ingegrepen kan worden als er tekenen van gokverslaving bij een speler aan de horizon verschijnen. Heb je met een of meer juiste weddenschappen een fraaie winst in de wacht gesleept, dan kun je via de link ‘Geldopvraging' in ‘Mijn Account' een uitbetalingsverzoek doen. Deze wordt meteen – dus zonder wachttijd – gehonoreerd.

Bonuscodes en promoties

Nieuwe spelers die een account bij ZEturf openen en tevens binnen een maand een eerste storting doen, worden beloond met een gefaseerde welkomstbonus. Om het volledige bonusbedrag tot je beschikking te kunnen krijgen, is het de bedoeling dat je gedurende 4 maanden geregeld een of meer weddenschappen op paardenraces plaatst die via de site van ZEturf worden aangeboden. Regelmatige spelers worden daarnaast overigens beloond met zogenoemde ZEmiles. Deze kun je uiteindelijk inwisselen voor een gratis weddenschap of bonustegoed. In de algemene voorwaarden van ZEturf wordt ook een vriendenbonus genoemd die beschikbaar wordt als je vrienden zich via jouw account als speler aanmelden bij ZEturf, doch exacte details over het bedrag dat je krijgt en hoe je die precies kunt krijgen ontbreken vooralsnog op de site.

Klantendienst

De klantendienst van ZEturf is, naar eigen zeggen, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Belgische spelers kunnen middels een gratis telefoonnummer contact opnemen met de bookmaker, terwijl voor spelers uit andere landen een specifiek Frans nummer beschikbaar is. E-mailen kan ook via contact@ZEturf.be of via het formulier op de website van ZEturf. Tenslotte kun je via het online forum rechtstreeks in contact treden met de klantendienst van deze bookmaker. De voertaal op dit forum is overigens overwegend Frans.

Bezoek ZEturf
ZEturf Bonus Codesdoor