Bettica Bonus Codes en Promoties

Bij Bettica valt er altijd wel iets leuks te rapen, of het nu gewone stortingsbonussen zijn of gratis weddenschappen. Ondanks dat deze online bookmaker relatief nieuw is zijn er wel degelijk mooie bonussen om van te genieten. Deze worden regelmatig bijgewerkt, dus het loont om regelmatig de nieuwste bonussen en promo’s erop na te kijken. Je hebt in ieder geval geen gebrek aan wedstrijden om je bonusgeld op in te zetten: een handig overzicht met hoogtepunten toont je de matchen die het meest de moeite waard zijn. Ook bij de live weddenschappen is er een mooi overzicht van de beste sportevenementen waarop je live een gokje kan wagen. Voorts zijn er ook tal van wedfuncties zoals de cash out functie waarmee je bij diverse weddenschappen bijkomstig voordeel kan doen.

€ 5 Welkomstbonus Zonder te Storten

Krijg direct na jouw registratie bij Bettica een gratis bonus van € 5. Zo begin je aan jouw spelerscarrière bij Bettica met een kleine gratis bonus zonder dat je zelf geld hoeft te riskeren.

Stortingsbonus van 150% tot € 70 of van 100% tot € 150

Maak jouw account bij Bettica aan en kies tussen een stortingsbonus van 100% tot € 150 of een stortingsbonus van 150% tot € 70. Zo kan je bijvoorbeeld een bedrag van € 100 storten en daar € 100 als bonus bovenop krijgen, of € 50 overschrijven en een bonus van € 75 ontvangen.

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Winst Veiligstellen met Cash Out Functie

Heb je een meervoudige weddenschap geplaatst, maar wil je niet dat één tegenvallend resultaat jouw winst om zeep helpt? Dan kies je best voor de cash out functie. Je kan deze functie wel enkel gebruiken als het laatste evenement nog niet gespeeld is.

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door