Eurotiercé Bonus Codes en Promoties

Wie verzot is op het afsluiten van pronostieken op zowel verschillende populaire sporten als op het paardenrennen heeft met Eurotiercé een goedgekeurde bookmaker die deze twee soorten weddenschappen aanbiedt. Beide soorten weddenschappen kan je afsluiten via één en dezelfde website waar je eveneens jouw bonussen gespreid over de twee kan inzetten. Zo kan je, bij een goedkeuring van jouw spelersaccount, al meteen genieten van tot wel € 100 gratis speelgeld door gebruik te maken van Eurotiercé’s 100% stortingsbonus voor nieuwe spelers en andere bonussen die heel sporadisch worden aangeboden. Welke promotie codes of andere bonusacties er verder ook nog mogen zijn, je bent aan het juiste adres om deze als eerste te ontdekken!

Tot € 100 Gratis Speelgeld met 100% Stortingsbonus

Maak gebruik van de 100% stortingsbonus bij Eurotiercé om zo tot € 100 gratis extra speelgeld te ontvangen bij jouw eerste storting van minimaal € 15. Je dient deze eerste storting binnen de maand na het openen van je account te doen om aanspraak te kunnen maken op deze welkomstbonus. Je moet het bonusbedrag 6 keer binnen de 60 dagen na je registratie hebben rondgespeeld.

Ontvang tot € 100 gratis speelgeld

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door