Meridianbet Bonussen en Promoties

Op 16 september 2016 werd een licentie verkregen voor een nieuwe website voor sportweddenschappen, en in januari 2017 ging Meridianbet dan ook online. Het feit dat ze nog relatief jong zijn wil dat niet zeggen dat de pret wordt gedrukt op vlak van bonussen. Er is namelijk een mooie welkomstbonus die klaarstaat, waarmee je een mooi openingsbedrag kan bekomen om jouw spelerscarrière bij Meridianbet te starten. Verder zijn er ook nog mooie promoties waarvan je gebruik kan maken, zoals de eerste-stortingsbonus of zelfs zelf jouw weddenschappen maken en het eerder laten uitbetalen van jouw weddenschappen. Je merkt het al, bij Meridianbet weten ze Belgische gokkers te verrassen met vernieuwende promoties en concepten.

200% Stortingsbonus tot € 100

Stort je eerste geld bij Meridianbet en win een stortingsbonus van 200% tot € 100. Op deze manier kan je bijvoorbeeld een storting van € 75 overmaken en zo een bonus van € 75 krijgen van Meridianbet.

Rijf deze stortingsbonus tot € 100 binnen

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Eigen Weddenschap, Eigen Kansen

Heb je iets zien voorbijkomen waarop jij zou willen wedden? Heb je een vriendschappelijk wedstrijdje tussen vrienden dat je officieel wil maken? Stuur dan jouw weddenschapsvoorstel door naar Meridianbet, en krijg kansen voor jouw weddenschap.

Bedenk jouw eigen weddenschap

Vlugge Uitbetaling met Turbo Payout

Heb je alvast een paar weddenschappen van jouw combiweddenschap juist? Dan kan je ervoor kiezen om die juiste weddenschappen al te laten uitbetalen, zelfs wanneer de andere wedstrijden in jouw meervoudige weddenschap nog niet begonnen zijn.

Cash out met Turbo Payout

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door