PokerStars Bonus Codes en Promoties

Pokerspelers, zet je schrap om fikse bonussen op te strijken bij PokerStars.be! Dankzij de aanbiedingen, promoties en bonus codes die je bij ons terugvindt, kan je bij het storten op je account flink wat extra speelgeld binnenrijven. Tal van andere promoties zorgen ervoor dat je daarbovenop nog eens extra bonussen krijgt bij je eerste storting of deelnames ontvangt voor een aankomend prestigieus pokertoernooi op PokerStars.be. Bovendien zijn er nu en dan andere speciale acties waar je als PokerStars-speler van kunt profiteren. Hou deze pagina dus goed in de gaten om van de laatste nieuwe promoties te genieten en er je voordeel mee te doen.

€ 20 Stortingsbonus bij Je Eerste Storting

Doe een eerste storting op jouw PokerStars.be spelersaccount, en ontvang zomaar € 20 aan speelgeld gratis in jouw account wanneer je deze bonus code ingeeft. Bovendien krijg je er een deelname aan het 100k Privilege Freerolls toernooi bovenop. Klik op onderstaande knop om de promotie te laten openen in een nieuw venster, en de bonus code hier te doen verschijnen.

100% Stortingsbonus Tot € 400 voor Eerste Stortingen

Registreer je op PokerStars.be en geniet van een stortingsbonus tot € 400 voor je eerste drie stortingen. Bij de eerste drie stortingen die je tijdens de eerste drie maanden van je account doet krijg je telkens een 100% stortingsbonus die gelimiteerd is tot € 400.


Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door