Red Dice Bonus Codes en Promoties

Bij Red Dice kun je, naast het plezier in het spel zelf, leuke bonussen verdienen. Na je registratie ontvang je al ogenblikkelijk de kans om door deelname aan een toernooi gratis speelgeld te winnen. Bij je eerste storting mag je ook rekenen op een welkomstbonus die kan oplopen tot wel 110% van jouw gestorte geld. Ook zijn er tal van zogenaamde Achievement bonussen te winnen wanneer je met echt geld in elk spel minstens een keer de bonusronde weet te halen of een ander doel bereikt. Wanneer je nog even wilt wachten met het storten van geld dan maak je kans op de Discovery bonus, een prestatiebonus die je kunt winnen door minstens één keer de bonusronde te halen in de dice slots in een toernooi waaraan je gratis mee kunt doen. Verder biedt Red Dice jou deelname aan verschillende toernooien waar je gratis meespeelt, maar wel echt geld kunt winnen.

€ 10 Zonder Storting door Toernooideelname

Neem als nieuwe gebruiker deel aan een van de gratis toernooien, en je ontvangt een Discovery bonus van € 10 van zodra je erin slaagt de bonusronde te bereiken in alle dice slots.

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Tot € 100 met 110% Stortingsbonus voor Nieuwe Spelers

Stort voor het eerst op jouw nieuwe spelersaccount bij Red Dice, en je ontvangt met de stortingsbonus van wel 110% tot € 100 gratis. Bovendien kan je na deze storting tot € 250 winnen met een deelname aan het New Depositors toernooi.

Tot € 100 Gratis met Achievement Bonussen

Ontdek de diverse Achievement bonussen waarbij je extra bonusgeld kan verdienen door speeldoelen te bereiken. Zo kan je met de Slotmaster Achievement makkelijk € 25 winnen door in alle dice slots minstens een keer de bonusronde te spelen.

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door