SCOOORE! Bonus Codes en Promoties

Sportfanaten die al graag eens een gokje bij de Nationale Loterij op e-lotto.be kunnen tevens via SCOOORE! op hun favoriete sportwedstrijden wedden. Geen gepruts meer met wedformulieren, online kan je makkelijk alle pronostieken en wedmogelijkheden ontdekken en een gokje wagen. SCOOORE! biedt een beperkt aantal bonussen aan, zo kan je door verschillende combi-weddenschappen af te sluiten flink wat extra winst binnenhalen. Je kan niet alleen schitterende prijzen winnen; met de mooie extra’s kan je hierboven op nog eens bijkomend voordeel scoren. Het is niet altijd makkelijk om de beschikbare bonussen terug te vinden, vandaar dat het de moeite loont om er regelmatig dit overzicht met bonus codes en promoties op na te kijken.

Tot 35% Extra Winst

Plaats 4 tot 10 uitslagen in een combi-weddenschap, en krijg 5-35% extra winst indien je pronostiek volledig klopt.

Ontvang tot 35% extra winst

Krijg 10% van de Nettowinst bij Verlies

Plaats een combi-weddenschap voor 10 wedstrijden van jouw keuze, en krijg toch nog 10% van de potentiële nettowinst bij verlies van maximaal 1 wedstrijd.

Krijg 10% Winst bij Verlies

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door