Stanleybet Bonus Codes en Promoties

Stanleybet is een gevestigd gokkantoor dat al van 1963 een specialisatie heeft in verschillende sportweddenschappen in sporten en competities van over de hele wereld. Je kan er zowel op voorhand als live wedden via de website en via hun mobiele applicatie. Stanleybet biedt aan haar nieuwe spelers een welkomstbonus aan die je carrière onmiddellijk een boost geeft. Je ontvangt deze bonus zodra je een nieuwe account aanmaakt en je eerste storting uitvoert.

Verder bestaat ook de Multiple bonus, waarbij je een bepaald percentage extra winst ontvangt op gecombineerde weddenschappen.


200% Welkomstbonus tot € 100

Maak een nieuwe account aan bij Stanleybet en voer je eerste storting uit. Je krijgt onmiddellijk de welkomstbonus van 200% tot maximaal € 100.

Ontvang Welkomstbonus tot € 100

25% Extra Winst Dankzij Multiple Bonus

Bij gecombineerde weddenschappen van minstens 4 evenementen met een minimum notering van 1.20 kan je dankzij de Multiple Bonus tot 25% extra winst behalen.

Maak kans op Multiple Bonus tot 25%

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door