Tipico Bonus Codes en Promoties

Bij Tipico zijn er geen schreeuwerige reclames, onnodige gimmicks of andere franjes – Tipico is rechttoe rechtaan een bookmaker bij wie je op een eenvoudige manier kan wedden. Je zal bij deze goksite dan ook geen beloftes vinden van bonussen met astronomische bedragen waar verschillende voorwaarden aan vasthangen, maar wel klaar en duidelijke promoties waarbij je weet wat je eraan hebt. De bonus codes die er voor Tipico.be te rapen vallen zijn daardoor weliswaar iets beperkter dan bij andere online bookmakers, kwaliteit boven kwantiteit is dan vast ook het motto van dit bedrijf. Wanneer er een nieuwe bonus code beschikbaar komt zijn wij er snel bij om deze hier te delen zodat je er meteen gebruik van kunt maken.

Verdubbeling Eerste Storting Tot Maximaal € 100

Laat Tipico je eerste storting op jouw spelersaccount verdubbelen, en krijg zo tot € 100 gratis inzetgeld bovenop het bedrag dat je zelf gestort hebt dankzij deze stortingsbonus.

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Gebruikmaken van je eerste stortingsbonus bij Tipico

Bij je registratie op Tipico.be zal er automatisch een onderaan het registratieformulier een melding verschijnen die aangeeft dat de stortingsbonus geldig op jouw eerste storting geactiveerd is. Van zodra je jouw eerste storting ingeeft, zal deze bonus dus zorgen dat je gratis extra speelgeld ontvangt.

Bonus code geactiveerd bij Tipico

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door