Vincennes Bonus Codes en Promoties

Vincennes is een eerder kleine bookmaker die als familiebedrijf in 1992 werd opgericht, en inmiddels ook de weg naar het internet heeft gevonden. Deze uitsluitend Franstalige site biedt sportweddenschappen aan en focust zich vooral op de paardensport. De bonus voor nieuwe spelers bestaat bij deze bookie in de vorm van een risicoloze weddenschap. Je eerste weddenschap wordt tot € 50 terugbetaald als die verloren gaat. Klein addertje onder het gras; de terugbetaling geldt alleen voor actieve spelers en wordt ten vroegste dertig dagen nadat de weddenschap verwerkt werd terugbetaald. Voorts is Vincennes vrij karig met bonussen en speciale acties, maar wat is niet is kan nog komen. Hier zit je zeker op de eerste rij om op de hoogte te blijven van de nieuwste bonussen van deze doorwinterde bookmaker.

Risicovrije Eerste Weddenschap Tot € 50

Zet tot € 50 risicoloos in op een eerste weddenschap van jouw keuze dankzij deze welkomstbonus van Vincennes. Deze bonus is geldig voor nieuwe, actieve accounts waar binnen de 30 dagen op wordt gestort.

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door