ZEbet Bonus Codes en Promoties

Bij ZEbet kan je terecht voor een breed assortiment aan sporten waarop je kan wedden, en jouw weddenschappen zullen flink geholpen worden door de bonussen die je hier krijgt. Je kan namelijk rekenen op een paar bonussen door simpelweg actief te zijn op de website, dit naast een mooie stortingsbonus. Deze bonussen zetten je goed op weg om in totaal tot € 120 aan gratis bonusgeld op te strijken. Je bonussen zullen alvast niet ongebruikt blijven zitten in jouw account: met sporten zoals voetbal, rugby, tennis en nog veel meer is er geen gebrek aan weddenschappen om op in te zetten. Bonussen zijn misschien wat schaars bij ZEbet, maar ze zorgen er verder met het loyaliteitsprogramma ZEclub wel voor dat ook de trouwe en terugkerende spelers door ZEpoints te verzamelen beloond worden.

Tot € 20 Bonus bij Eerste Storting met 100% Stortingsbonus

Geniet direct na jouw eerste storting bij ZEbet van een stortingsbonus van 100% tot € 20. Zo krijg jij voor elke gestorte euro een extra euro in bonusgeld.

Ontvang tot € 20 bonus bij eerste storting

Tot € 20 Extra Stortingsbonus na 15 Dagen Activiteit

Krijg 15 dagen na jouw eerste storting bij ZEbet een bonus die even groot is als jouw eerste stortingsbedrag tot € 20.

Krijg tot € 20 extra bonus na 15 dagen

Tot € 20 Extra Stortingsbonus na 30 Dagen Activiteit

Krijg een bonus tot € 20 die gelijkloopt met jouw eerste storting. Deze bonus wordt jou 30 dagen na jouw eerste storting toegekend.

Krijg tot € 20 extra bonus na 30 dagen

Tot € 60 Bonus Afhankelijk van Jouw Weddenschappen

Geniet 30 dagen na jouw laatste activiteitsbonus van een bonus tot € 30. Deze bonus hangt af van jouw weddenschappen, aangezien je bonus 10% van je ingezette weddenschappen bedraagt. Je kan deze beloningsbonus twee keer ontvangen, zodat je tot € 60 in totaal hiermee opstrijkt.

Ontvang tot € 60 extra bonusgeld

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door