ZEturf Bonus Codes en Promoties

ZEturf is een bookmaker die zich uitsluitend richt op de paardenweddenschappen. Je merkt deze specialisatie niet alleen aan het uitgebreide aanbod van wedmogelijkheden op wedstrijden in binnen- en buitenland, maar ook aan de ganse community rond het paardenrennengebeuren en de bonussen voor zowel nieuwe als ervaren wedders. Zo word je als nieuwe gebruiker van bij de start goed geholpen met een gulle welkomstbonus. Verder verdien je bij ZEturf bij elke inzet die je plaatst, bij welke weddenschap dan ook, ongeacht winst of verlies. Je krijgt dan zogenaamde ZEmiles. Als je er genoeg hebt verzameld, kun je deze omruilen voor een bedrag waarmee je kan wedden. Bovendien is er wekelijks een pot te winnen en maak je dus kans op gratis geld om mee te wedden. Daarnaast is het aangeraden de site goed in de gaten te blijven houden in verband met speciale acties waarbij ook weer aardig wat gratis geld te verdienen valt.

Tot € 120 Welkomstbonus bij Inschrijving

Ontvang als nieuwkomer bij ZEturf tot € 120 gratis inzetgeld door eerstdaags na jouw registratie € 15 of meer te storten. De dagen daarna kan je dan telkens door te wedden nog meer gratis bonusgeld ontvangen, en ondertussen ontvang je ook punten in het ZEclub loyaliteitsprogramma voor nog meer bonusgeld.

Ontvang tot € 120 gratis

Gratis Inzetgeld met ZEmiles

Krijg voor elke weddenschap die je bij ZEturf plaatst ZEmiles. ZEmiles zijn punten die je in het loyaliteitsprogramma ZEclub kan sparen. Zodra je 2.000 ZEmiles hebt verzameld kan je vervolgens gratis bonusgeld krijgen om bij jouw volgende weddenschappen te gebruiken.

Ontvang gratis inzetgeld met ZEmiles

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door