Naar inhoud gaan

3 Renault Clio’s te winnen bij Carousel

Renault Clio prijzen Carousel

Dit jaar luidt Carousel Casino Games op feestelijke wijze de lente in. De website voor online kansspelen houdt in de maart namelijk een grote wedstrijd waarbij er prachtige prijzen te winnen zijn, waaronder maar liefst drie fonkelnieuwe Renault Clio’s ter waarde van € 14.250 elk.

Maar daar houdt het niet op; er zijn ook 497 bonussen te winnen ter waarde van € 50. Wie niet tot de hoofdprijswinnaars behoort, heeft dus altijd nog een ruime kans om in de prijzen te vallen.

Crazy Spin

Deelnemen aan de actie is eenvoudig; bezoek de website Carousel.be en doe een storting van minimaal € 20. Je ontvangt dan één of meer gratis tickets voor het toernooi. Vanzelfsprekend blijft dit bedrag beschikbaar, zodat je naar hartenlust games kunt spelen op de website van Carousel.

Is je storting eenmaal gedaan, dan ben je vrij om de competitie aan te gaan met de andere spelers. De uitdaging is om zoveel mogelijk punten te verzamelen in het toernooi dat wordt gespeeld op de Take It or Not. Je puntenaantal bepaalt je plaats in het eindklassement. Maar liefst 500 mensen zullen een prijs winnen, want er zijn naast de drie Clio’s ook andere mooie prijzen te winnen.