Naar inhoud gaan

Afrikaanse avonturen bij Circus.be

Elephant Stampede

Week na week en dag na dag zorgt het online casino Circus.be voor nieuwe slotmachines. Met één blik op het hoofdscherm hebben we al bijna de hele wereld rondgereisd. In Amerika komen we terecht bij cowboys in Silver Trails en de Maya’s in Mayan Cache. Het Midden Oosten verleid je op zijn beurt met 10.001 Nights. Ook het Afrikaanse continent mag natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje. Play ’n Go laat de avonturier Rich Wilde in navolging van Indiana Jones Egypte exploreren. Iets dieper in Afrika spot de softwareontwikkelaar Ruby Play zebra’s, olifanten en neushoorns op safari.

Rich Wilde and the Book of Dead

Rich Wilde and the Book of Dead De avonturier Rich Wilde verkent het Oude Egypte na zijn passages bij de Azteken (Aztec Idols) en in India (Pearls of India). Het 5×3 raster heeft 10 winstlijnen en een torenhoge variantie. Vooral door dit laatste aspect is het een geliefd slot voor highrollers. De hoge prijzen vind je dan bij het Scattersymbool in de vorm van het Book of Dead. Als additionele bonus, betaalt deze tot 200x uit en zorgt hij voor gratis spins. Komt dit slot je bekend voor? Kwatongen beweren dat de producent Play’n Go de mosterd haalde bij Novomatics Book of Ra.

Elephant Stampede

Elephant Stampede Dit slot gecreërd door Ruby Play neemt je mee op safari. Slaag je erin de zebra’s, neushoorns en olifanten te spotten? De belangrijkste functies van dit slot zijn erop gericht de jackpot te winnen. Deze minor, major of grand jackpot wordt gegarandeerd uitbetaald bij Wildsymbolen in de jackpot Pick functie. Daarnaast is het ook bij andere munten mogelijk om de jackpot te triggeren door stampede rush. Daarnaast win je bij stampede choice bonus Wildsymbolen door drie opeenvolgende Scattersymbolen, waardoor de kansen op de jackpot vergroten.

Extra toernooien en promoties

Circus.be verwent zijn spelers regelmatig met extra promoties. Zo was er in maart bijvoorbeeld een heus festival met happy hours, extra jackpots en toernooien. Echter kan je ook naast deze festivalmaand van vele extra’s profiteren bij Circus.be. Zo worden er dagelijks toernooien georganiseerd en zijn er extra prijzen beschikbaar voor trouwe spelers. Tijdens toernooien zoals The Very Late, The Last One en Insomnia 350 test je of je even goed of zelfs beter dan andere spelers je favoriete slots speelt.

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be