Naar inhoud gaan

Beproef je geluk en rol met de dobbelstenen bij Unibet

Diegenen die graag eens een gokje wagen met dice games bij Unibet hebben geluk: er wordt namelijk een nieuw toernooi georganiseerd, met een prijzenpot van niet minder dan € 10.000. Het toernooi loopt van 9 tot en met 18 maart 2018.

Hoe kan ik deelnemen aan dit dice game toernooi?

Om deel te nemen moet je je natuurlijk geregistreerd zijn en inloggen bij Unibet. Hierna moet je je enkel nog inschrijven voor het toernooi. Om een kans te maken op een deel van de prijzenpot van € 10.000 moet je zoveel mogelijk punten weten te verzamelen. Elke inzet van € 1 levert je een punt op. Let wel op, je moet je inzet plaatsen in één van de vier in aanmerking komende games. De games die in aanmerking komen zijn Crazy Slots, Mega Wheels, Super Wheels Progressive en Dice Winner. Leuk om te weten: terwijl je speelt voor dit toernooi is het ook mogelijk om een grote jackpot te winnen in Super Wheels Progressive, waardoor dit toernooi je nog zoveel meer goeds kan brengen.

De eerste 100 spelers met het grootste aantal punten aan het einde van het toernooi worden beloond met hun deel van de prijzenpot. De hoofdprijs bedraagt niet minder dan € 3.000, terwijl voor de tweede plaats een prijs van € 1.500 voor het grijpen ligt. De derde krijgt € 800 en de vierde € 500. De rest van de top 10 krijgt elk € 200. De elfde tot en met twintigste krijgen € 100, plaatsen 21 tot en met 30 krijgen € 60 en plaatsen 31 tot en met 50 krijgen € 30. Plaatsen 51 tot en met 80 krijgen elk € 20, en de rest van het klassement krijgt € 10.

Neem deel aan het dice game toernooi bij Unibet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *