Naar inhoud gaan

betFIRST laat de leeuwen, tijgers en draken op je los

betFIRST laat de leeuwen, tijgers en draken op je los

Opletten geblazen bij betFIRST, want in twee nieuwe games heersen leeuwen, tijgers en draken. De machtige leeuw doet zijn naam van koning van de jungle eer aan in Majestic Gold Megaways Dice. Je ontmoet hem bij zonsondergang op de prachtige savanne. Daar sta je ook oog in oog met olifanten, neushoorns en bizons. Ben je terug van je trip naar de Afrikaanse grasvlaktes? Dan wacht je volgende reis al op je. In Dragon Tiger Evolution raak je verwikkeld in de strijd tussen een imposante tijger en een ontzagwekkende draak. Trek jij de winnaarskaart? Of vang je net naast de prooi?

Majestic Gold Megaways Dice

Majestic Gold Megaways Dice De dice slotgame Majestic Gold Megaways Dice van iSoftBet bevat Bonussymbolen, Wilds en Mysterysymbolen. Je speelt het op zes rollen met een horizontale tracker op de tweede, derde, vierde en vijfde rol. Zoals bij Megaways spellen gekend is, verschilt de grootte van de symbolen per spin. Winnende combinaties zetten een kettingreactie op gang, de zogenaamde cascading wins. Schakel je de Gold Bet functie in, dan verschijnen er vaker bonussen op de rollen. Dat zijn nog maar enkele speciale features van de game. Zo zijn er ook nog de Majestic bet, Max Megaways, Bonus Gamble en meer.

Dragon Tiger Evolution

Dragon Tiger Evolution Vertrouw jij de tijger? Of eerder de draak? In het kaartspel Dragon Tiger Evolution zet je in op een van beiden. Ook een tie is mogelijk. Daarnaast gok je op een rode of zwarte kaart, twee rode of twee zwarte en een hoge of lage. Verder kan je geld zetten op een suited tie. Zodra je je inzet hebt bepaald, deel je de kaarten. Nadat je de kaart van de dragon en de tiger hebt omgedraaid, weet je of je het bij het rechte eind had. Het spel bevat acht kaartspellen van elk 52 kaarten, die worden geschud voor elke nieuwe ronde.

betFIRST’s Megaways

Hou je van Megaways games? Dat is goed, want Majestic Gold Megaways Dice is niet het enige spel met dit interessante mechanisme. betFIRST wijdt een volledige categorie aan dit soort spellen. Momenteel vind je er een 15-tal. De meeste zijn exclusief en dus voorbehouden aan betFIRST. Bovendien voegt het online casino regelmatig nieuwe spellen toe. De thema’s van de games lopen uit elkaar van western, Afrika, detectives tot films. iSoftBet ontwikkelde een groot aantal van hen met functies zoals vallende symbolen bij winst, toenemende vermenigvuldigers en gegarandeerde free spins of superbonussen.

Ontdek deze nieuwe games bij betFIRST