Naar inhoud gaan

Blitz’ beste dice games

Dice games behoren tot de populairste spellen op veel online casino’s. Vandaag bespreken we twee nieuwe dice games die op Blitz staan. Golden Piggy Bank Dice is het ideale spel voor wie droomt van het grote geld: dankzij de goudstaven, bankbiljetten en goedgevulde spaarvarkens die constant verschijnen, verdien je met een beetje geluk aardig wat. Als je het liever wat relaxter houdt en graag luiert in de zon, speel dan Mariachi Fiesta. Het vrolijke ritme van de Mariachimuziek neemt gegarandeerd al je stress weg.

Golden Piggy Bank Dice

Golden Piggy Bank Dice, van ontwikkelaar Spinomenal, is een klassieke dice game. Je wint wanneer overeenkomende symbolen van links naar rechts op aangrenzende rollen verschijnen. Het Wildsymbool neemt de plaats in van eender welk ander symbool, behalve free spins. Die laatste win je door drie kluissymbolen te verzamelen. Je krijgt de keuze tussen 20 free spins zonder de twee laagste symbolen, 10 free spins zonder de vier laagste symbolen of vijf spins zonder de vijf laagste symbolen. Ook is er een Buy Feature waarmee je free spins kunt aankopen.

Mariachi Fiesta

Dit spel werd ontwikkeld door GameArt. Het is ook effectief een kunstwerkje, want het spel is visueel zeer aantrekkelijk. Er zijn vijftien dobbelstenen verdeeld over vijf rollen. Gelijke symbolen op aangrenzende rollen betekent winst. Bij drie Scattersymbolen krijg je 12 free spins. Een Wildsymbool blijft voor de volledige duur van de free spins zitten op de rol en neemt de plaats in van elk ander symbool. Als je tijdens de free spins nog eens drie Scatters verzamelt, krijg je opnieuw 12 gratis spins, met een maximumaantal van 96 spins.

Jackpots en toernooien

Op Blitz vind je ook een ruim aanbod aan jackpot spellen. Vanaf een inzet van 10 cent maak je kans op de jackpot die dagelijks valt en kan oplopen tot € 25.000. Als je houdt van een beetje competitie en je het graag wil opnemen tegen andere spelers, kan je deelnemen aan een van de toernooien die Blitz organiseert. De toernooien vinden plaats in verschillende soorten spellen, van roulette tot dice games. Wie de beste score behaalt, wint uiteraard de hoofdprijs. Zo’n toernooi geeft net dat tikkeltje extra spanning aan je spelervaring.

Ontdek deze nieuwe games bij Blitz