Naar inhoud gaan

Circus.be introduceert Crazy Hot met 3 bonusspellen

Crazy Hot dice game bij Circus.be

Ben je toe aan een nieuwe dice game uitdaging? Circus.be heeft recent haar nieuwste game Crazy Hot geïntroduceerd met liefst drie toffe bonusspellen en frisse graphics. Inzetten kan al vanaf 25 eurocent, en jij bepaalt helemaal zelf je strategie en daarmee je winst. Wil je het eerst gewoon even uitproberen? Net alles zowat alle andere spellen bij Circus.be kan je ook deze Crazy Hot eerst via de demoversie onder de knie krijgen om vervolgens voor echt geld te spelen.

Drie bonusspellen

Er zijn in totaal drie bonusspellen te spelen in Crazy Hot. Ten eerste kan je met de Crazy Spins drie dobbelstenen op een rij zetten, waarna het rooster helemaal doordraait. Je wint vervolgens van zodra de dobbelstenen op een rij eindigen, en met drie Mysterie-dobbelstenen win je zelfs een mysterie. Wanneer je denkt het aan te kunnen om negen van dezelfde dobbelstenen te krijgen, dan is de Crazy Multi echt iets voor jou. Het Crazy Multi rad vermenigvuldigt ook nog eens al je punten én je maakt kans op een mysterie. Tot slot kan de Crazy Swap je redden wanneer het ietsje minder gaat; verwissel je dobbelstenen en verbeter je combinaties. Je krijgt hier tien seconden voor, dus zorg dat je op scherp staat.

Dat is nog niet alles!

Naast de geweldige Crazy Hot kan je nu nog genieten van de 30% bonus op je storting dankzij de bonus van deze maand. Bovendien maak je gedurende gans de maand februari kans op een skivakantie. En niet te vergeten; bij inschrijving kan je van een 100% stortingsbonus profiteren naast allerlei andere leuke promo’s.