Naar inhoud gaan

De draken van Blitz

Take The Kingdom

Je hoeft niet bang te zijn van de draken die je terugvindt in de slot spellen van Blitz. Hoewel ze er gevaarlijk en angstaanjagend uitzien, helpen ze je winnen in het spel. In Take The Kingdom speelt de draak met vuur, maar je zal je er niet aan verbranden – integendeel! Het vuur is een cadeau dat je alleen maar voordelen oplevert. Kings and Dragons Dice is minder eng, maar gebruikt meer speciale symbolen en rondes. Brengen Chinese draken je geluk?

Take The Kingdom

Take The Kingdom Ben jij dapper genoeg om het koninkrijk van BetSoftGaming over te nemen? Dit avontuurlijke slot spel wordt gespeeld in ronden van zeven draaien. Een vuurbal telt af en vertelt je hoeveel ronden er nog zijn voordat elk vlammetje op je speelveld verandert in een Wildsymbool. Deze vlammetjes krijg je door drakensymbolen tijdens het spel op je rollen te laten vallen. Drie schatkisten op hetzelfde moment op je rollen schenken je 12 gratis draaien. Tijdens deze ronde wordt de vuurbalteller gepauzeerd en vallen Wildsymbolen rechtstreeks op je rollen.

Kings and Dragons Dice

Kings and Dragons Dice De dobbelstenen in dit slot spel van Mancala Gaming lijken gemaakt te zijn uit drakenschubben. Laat ze vallen op één van de 25 winlijnen om kans te maken op een winnende combinatie. Er zijn drie speciale symbolen waarmee je in dit spel rekening moet houden. Het Wildsymbool vervangt gelijk welk symbool zodat je gemakkelijker één of meerdere winnende combinaties kan maken. Het Schatkistsymbool laat je het “pick a card” bonusspel spelen, en drie of meer gratis draaiensymbolen schenken je enkele gratis draaien.

Fantasiespellen

Het valt niet te betwijfelen dat draken niet echt bestaan. Gelukkig kan je ze wel zien in deze slot spellen. Ze zijn ook niet de enige fantasiewezens die je op Blitz terugvindt. Zo zie je in Ogre Empire zowel ’s nachts als overdag ogers in hun rollen als koningen, koninginnen en jokers. Een andere fantasiewereld vind je in Back To Venus. Je vliegt er naar Venus en vindt unieke planten en gelukbrengende asteroïden. Voor wie de fantasie wat donkerder mag zijn, is er Voodoo – of is deze religie geen fantasie?

Ontdek deze nieuwe games bij Blitz