Naar inhoud gaan

De gezonde zonde van bwin

Super Fruits Joker slot machine

Januari, de eerste maand van het jaar, is naar goede gewoonte toch de maand waar iedereen goede voornemens aangaat? De twee nieuwe slotgames die bwin op haar website vrijgeeft, kaderen perfect in die context. De twee nieuwe spellen zijn van de hand van NetEnt en van Inspired en in beide games is de hoofdrol weggelegd voor een van de gezondste dingen op aarde: fruit. Zowel in Strolling Staxx Cubic Fruits als in Super Fruits Joker zijn de symbolen dus ontworpen om een zo gezond mogelijke aanblik te geven. Ideaal om misschien je mindset te veranderen en gezond beginnen te eten.

Strolling Staxx Cubic Fruits

Strolling Staxx slot machine Strolling Staxx Cubic Fruits is een nieuw slotmachine op de site van bwin die gemaakt is door de ontwikkelaars van NetEnt. Je speelt dit spel in een rooster van vijf kolommen op drie rijen. Als speler beschik je tijdens dit spel over tien verschillende winnende lijncombinaties. Tijdens het spel kan je tien verschillende symbolen tegenkomen, waarvan er negen normaal zijn met een verschillende waarde. Natuurlijk heb je ook nog het Wildsymbool dat elk ander symbool kan vervangen in een winnende combinatie. Dit spel kent drie verschillende speciale features: de Strolling Staxx Re-Spins, waarbij een kolom van dezelfde symbolen een ronde blijft staan, de Colossalsymbolen, waarbij de gewone symbolen in een gigantische vorm verschijnen en de Bonus Bet, waarbij je meer kans maakt om veel winst.

Super Fruits Joker

Super Fruits Joker slot machine Een andere slotgame die bwin vrijgeeft op haar site, is Super Fruits Joker van Inspired. Dit spel wordt in een groot rooster van vijf kolommen op vier rijen gespeeld. Je kan geld winnen dankzij de 1024 verschillende winnende lijncombinaties. Je kan je inzet zelf bepalen door te kiezen tussen 0,20 en 60. Deze slotgame telt dertien verschillende symbolen, waarvan elf normale symbolen met verschillende waarde, een Wildsymbool en een Scattersymbool. De speciale feature van deze game is de Bonus Spin: elke behaalde winst wordt on hold geplaatst en je kan kiezen of je die onmiddellijk incasseert of je kan enkel met die winst opnieuw spelen om zo je winst te verhogen zonder je initieel saldo te verspelen.

Mag dat een beetje meer zijn?

Bij bwin kan je niet alleen winst boeken door te spelen. Gewoon een account aanmaken op hun website is al genoeg om een welkomstbonus tot € 120 te krijgen. Bovendien krijg je ook een stortingsbonus van 100% tot € 500 na je eerste storting op je spelersaccount. Er is ook een dagelijkse bonus waarbij je een munt moet opgooien en kiezen tussen zwart of geel. Als je wint, maak je kans op een van de random prijzen zoals free spins of cash.

Ontdek deze nieuwe games bij bwin