Naar inhoud gaan

De goden van Olympus bij Blitz

Rage of Zeus Dice

Ben jij goddelijk goed met dice slots? Als de Griekse goden je bijstaan kan het geluk je bijna niet ontglippen. Met hun bovennatuurlijke krachten staan ze je bij als geluksbrenger en zorgen ze dat je hoe dan ook voordelen krijgt. Denk je dat Zeus, de oppergod, genoeg krachten heeft om je bij te staan? Dan is Rage of Zeus Dice het spel voor jou. Denk je dat je meer dan één god nodig hebt om je te helpen winnen? Speel dan zeker Take Olympus. Deze dice slotspellen, en vele andere, kan je vol enthousiasme spelen op Blitz.

Rage of Zeus Dice

Rage of Zeus Dice Dit online casinospel van Mancala Gaming heeft Zeus als geluksbrenger. Dankzij vier speciale symbolen kan je gemakkelijker winnen of één van de drie features starten. Het Wheel-of-Fortunesymbool start de gelijknamige feature. Hierin mag je aan het rad draaien en hopelijk niet op “Game over” eindigen. Dankzij het vraagtekensymbool start de Find The Card feature waarin je een gekozen symbool moet vinden tussen de omgedraaide kaarten. Je kan hem maximaal drie keer vinden en zo tot 100x je inzet verdienen. Het puzzelstuksymbool start de Assemble The Jigsaw feature en geeft je een kans op een bonus spin.

Take Olympus

Take Olympus Op de berg Olympus van BetSoftGaming vind je niet alleen Zeus, maar ook enkele andere goden. Elke tien spins komt een andere god je vergezellen, en na hun cyclus ontvang je hun speciale kracht. Zo laat Apolo elk Apolo- en elk Pijl-en-Boogsymbool staan, om ze op het einde van zijn cyclus om te zetten in Wildsymbolen. Aphrodite doet hetzelfde met Aprodite- en bladsymbolen, maar verandert ze op het einde in Mystery Box symbolen. Het pad tussen deze symbolen zal ook veranderen in Mystery Boxsymbolen en uiteindelijk veranderen al deze symbolen in een willekeurig symbool. Ook Poseidon, Hades en Zeus spelen mee. Welke god verkies jij?

Dobbelstenenspellen

Bij Blitz bevat elk slotspel dobbelstenen. Zo kan je dobbelstenen vinden in het oude Troje dankzij Ancient Troy, maar ook in het rijk van de ogers dankzij Ogre Empire. Het spel Primal Hunt bezorgt je een avontuur in de oudheid, terwijl je het klassieke slotspel kan spelen in Dice King. Daarnaast zijn er tal van dice games die uiteraard ook dobbelstenen bevatten, zoals Red Lotus, Super Lucky 7 en Cyber Spinner Max. Dobbelstenen heb je ook nodig tijdens de vele roulette– en sicbospellen die je er kan vinden. Kus jij de dobbelstenen alvast geluk?

Ontdek deze nieuwe games bij Blitz