Naar inhoud gaan

De Griekse mythologische familie van Circus.be

In de Griekse mythologie is Zeus de vader van Hercules. De ene is de oppergod, de ander een ware held. Circus.be zet beide goden in de kijker en plaatst spellen over hen in hun online casino. Million Zeus laat veel niet-winnende symbolen op je rollen vallen, maar misschien helpt Zeus je een winnende combinatie te behalen. In Hercules ben jij de held van het spel terwijl de god elk symbool vervangt. Staan deze mythische wezens aan jouw zijde?

Million Zeus

Million Zeus Red Rake brengt ons naar de oppergod van de Griekse mythologie. In dit slot spel wordt het grootste deel van je speelveld gevuld met niet-winnende symbolen. Deze worden bijgehouden en vullen het Zeus-paneel. Wanneer deze vol is, start het Zeus-minispel. De andere symbolen kunnen wel winnende combinaties maken. Dit gebeurt wanneer ze op aangrenzende rollen liggen, beginnend uiterst links. Deze winnende combinaties verdwijnen en vullen de bonus-balk. Wanneer deze vol is, krijg je gratis ronden. Maar wanneer je de rollen opnieuw laat draaien, verdwijnt je vooruitgang.

Hercules

Het slot spel van Live 5 Gaming brengt ons naar de zoon van Zeus, Hercules. Hij is het Wildsymbool dat eender welk symbool vervangt. Wanneer hij op je rollen valt, breidt hij zich uit naar de volledige rol. De gouden poort is het Mysteriesymbool. Als deze symbolen op je rollen liggen, veranderen ze in eenzelfde symbool zodat jouw kans op een winlijn verhoogt. Tijdens de Super Spins is niet alleen je speelveld groter en het aantal winlijnen verdubbeld, ook de Wildsymbolen blijven staan. Staat het geluk aan jouw kant?

Meer goden

Op Circus.be vind je heel wat spellen die in dit thema blijven. Zo tref je Pegasus, het vliegend paard van Hercules, aan in Hercules and Pegasus. Ook in dit spel is Hercules, samen met Pegasus, het Wildsymbool dat elk symbool vervangt. Pegasus voegt extra Wildsymbolen toe terwijl Hercules een re-spin activeert. Niet enkel de Griekse goden komen aan bod. De Noorse Godin Freya toont haar drie krachten liefde, oorlog en magie in de bonusronde van The Faces of Freya. Welke mythologische verhalen zal je eerst opzoeken?

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be