Naar inhoud gaan

De grote dieren van Ladbrokes

Elephant Supreme

Grote dieren zijn indrukwekkend en gevaarlijk. Maar voor wie houdt van living on the edge heeft Ladbrokes goed nieuws. Je kan er namelijk slot spellen spelen met dieren die je gemakkelijk verpletteren. Met wat geluk zijn het niet de dieren die je met hun gewicht neerduwen, en wel de winsten. In Elephant Supreme heb je minder olifantensymbolen nodig om uitbetaald te worden terwijl diamanten Scattersymbolen op je rollen vallen. Absolutely Mammoth! vergeet de uitgestorven mammoet niet en laat je zoeken naar zijn pootafdrukken. Zullen deze dieren je verpletteren, of verpletter jij het spel?

Elephant Supreme

Elephant Supreme Het eerste grote dier dat we bezoeken is de olifant, voorgesteld door Ladbrokes zelf. Om een winnende combinatie te maken moeten minstens drie gelijke symbolen vanaf de meest linkse rol naast elkaar staan. Twee uitzonderingen daarop zijn het Scattersymbool en het Gratis Rondensymbool. Daarvan maakt het niet uit waar op je rollen ze staan om van hun voordeel te genieten. Deze voordelen zijn de bonusronde of minstens vijf gratis draaien. De enige symbolen die je al uitbetalen vanaf twee symbolen zijn de hyena en – uiteraard – de olifant.

Absolutely Mammoth!

Absolutely Mammoth! Playtech stelt ons het tweede grote dier voor. De mammoet is al lang uitgestorven, maar niet vergeten. Zijn pootafdruk is het Wildsymbool. Tijdens de gratis ronden draagt deze een vermenigvuldiger die effect heeft op je winst. Om deze gratis ronden te spelen, moet je drie Scattersymbolen op je rollen hebben liggen. Dit zijn vulkanen die acht gratis ronden uitdelen. Tijdens deze ronden ontvang je nog eens acht ronden als drie of meer Scattersymbolen waar dan ook op je rollen landen. Twee Scattersymbolen activeren vijf gratis spins.

Groot aanbod spellen

Op Ladbrokes vind je 258 slot spellen, waarvan 60 met een jackpot. De prijs daarvan kan oplopen tot € 6.000.000, maar de meeste liggen tussen € 100.000 en € 250.000. Tussen de kaartspellen vind je blackjack, baccarat en poker, terwijl roulette een categorie op zich is met 12 verschillende spellen. Naast spelproviders zoals Playtech, Air Dice, Microgaming en Evolution Gaming vind je ook een groot aandeel spellen gemaakt door Ladbrokes zelf, zoals Elephant Supreme. Deze zijn uiteraard exclusief voor het online casino van Ladbrokes.

Ontdek deze nieuwe games bij Ladbrokes

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *