Naar inhoud gaan

De jokers van Circus.be

De jokers van Circus.be

Jokers zijn weer terug van nooit helemaal weggeweest. Ze verwelkomen jou in twee recente games bij Circus.be. In Wild Joker Hot zie je meteen de herkenbare narrenmuts met haar rinkelende bellen en felle kleuren. Deze figuur doet in de slotgame dienst als Wild en levert jou dus een grotere winstkans op. Daarnaast heeft de slot een fruitig kantje met tekens zoals citroenen, meloenen en kersen. Hoewel Undercover Joker ook zijn fruitmand bijheeft en gespeeld wordt als slotgame verschillen beide spellen. Undercover Joker heeft namelijk een missie: hij doorzoekt Jokertown om zijn Princes Joker te vinden. En jij helpt hem daarbij.

Undercover Joker

Undercover Joker In het volatiele Undercover Joker van Gaming1 zitten acht verschillende tekens: de Undercover Joker, de Princes Joker, zevens, bars en vier fruitsoorten. Je speelt de game op een 2×5 slot met vijf winlijnen. Het Undercover Jokersymbool fungeert als Wild en activeert de bonusgame Hebbes!. Vul je in deze minigame alle roosters met jokers, dan win je 5.000 keer je inzet. Die bedraagt € 0,10 tot € 50. Om je verliezen te beperken heeft de game een verlieslimiet om het spel te stoppen wanneer je tegoed met een bepaalde waarde is gezakt, en een single win limiet om te stoppen wanneer je je gewenste winst hebt geboekt.

Wild Joker Hot

Wild Joker Hot Bij Wild Joker Hot probeer je de platinum of diamond jackpot te bemachtigen. Deze slot game speelt zich eveneens af op een 2×5 raster. Per reel zet je € 0,01 tot € 4 in. Het aantal winlijnen ligt op 20, waardoor je al sneller een winnende combinatie maakt. Dat doe je met zes fruitsymbolen, twee sterren, zevens, bellen en twee soorten Wilds. Met doubleren verdubbel je je winst als je kan raden of de joker een rode of zwarte kaart trekt.

Jackpot Frenzy

Undercover Joker en Wild Joker Hot zijn niet de enige games die kans geven op grote winsten. De games uit de Jackpot Frenzy categorie geven allemaal kans op leuke extra’s. De jackpots variëren van duizenden tot miljoenen euro’s, afhankelijk van de soort prijzenpot. Circus biedt er drie aan: unieke, multi- en megajackpots. Unieke jackpots komen voor in bonusrondes. Je wint er geld of mysteriegames mee. De multi-jackpots lopen over verschillende spellen heen. Gaming1-games bevatten bijvoorbeeld Progressieve Mystery Wheel jackpots. De grootste buit vind je bij de megajackpots. Hierbij hangt je winstkans samen met je inzet.

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *