Naar inhoud gaan

De rijkdom van de Olympische goden op Circus.be

De rijkdom van de Olympische goden op Circus.be

Aanbid de goden van Olympus in twee nieuwe spellen van Circus.be. In Lightning God, een dobbelspel van Gaming1, probeer je Zeus te overtuigen om zijn krachten te gebruiken om prijzen en misschien de goddelijke jackpot te winnen. In Goddess of Justice Dice, een slotgame van de ontwikkelaar Air Dice, kan Themis, de godin van rechtvaardigheid, je waarde erkennen en je rijkdom schenken. Ga nu naar Circus.be om deze twee nieuwe spellen te ontdekken en zie wat de goden van Olympus voor je kunnen doen.

Technische eigenschappen Speel deze games bij Circus.be
Lightning God Goddess of Justice Dice
Developer Gaming1 Air Dice
Payline 15 4.096
Volatiliteit / Gemiddeld
RTP 96,00 % 95,30%

Lightning God

Voorbeeld van dobbelspel Lightning God Boven de wolken heerst de god Zeus, die zijn kracht en bliksem zal gebruiken om je grote prijzen te geven in het dobbelspel Lightning God. Om te spelen plaats je kolommen van 3 dobbelstenen in 3 grids met 9 velden. Je wint als de horizontale of diagonale lijnen hetzelfde symbool bevatten. Er zijn 15 winlijnen verdeeld over de drie rasters. De punten worden met 1,5 of 2 vermenigvuldigd als je respectievelijk 3 of 4 winnende grids hebt.

Zeus verleent een willekeurige gunst, de God Strike, die een raster in een rol verandert. Als de Zeussymbool volledig verschijnt, activeer dit het bonusspel Zeus Arena, dat ook kan worden bereikt met 3 bonussymbolen in een grid. In dit bonusspel daag je Zeus uit om een bedrag te winnen. Je hebt 5 mogelijkheden om een bedrag te accepteren of te weigeren, het laatste wordt automatisch geaccepteerd. Als je het jackpot-veld raakt, win je de Jackpot. Win tot 100x je inzet tussen € 0,25 en € 25.

Goddess of Justice Dice

Voorbeeld van de slotgame Goddess of Justice Dice Hou je niet van dobbelspelletjes? Een andere Griekse godin brengt je een klassiek slotgame met dobbelsteensymbolen in Goddess of Justice Dice. Het spel heeft een grid met 6 rollen en 4.096 winlijnen. Themis, de godin van rechtvaardigheid, voegt Wildsymbolen toe aan twee schalen in haar Weegschaal van Justitia. Als een schaal de bovenkant van het scherm bereikt, verliest u de verzamelde Wilds. Maar na het verzamelen van 4 Wilds activeert de Second Chance functie als een spin je geen winsten oplevert. Je kunt dan de Wilds naar de rollen sturen en proberen groots te winnen. Wanneer de twee Wilds elkaar overlappen, ontvang je een multiplier van x2 tot x10. Zet in tussen € 0,10 en € 10 en Themis wint je tot 1000 keer je inzet.

Deel de Circus.be ervaring

Casinospellen zijn leuk. Maar dit plezier delen met vrienden is nog leuker. Circus.be biedt je aan om je vrienden uit te nodigen en in ruil daarvoor geweldige cadeaus te ontvangen. Om van het aanbod te genieten, meld je je aan bij Circus.be en deel je jouw link met al je vrienden. Wanneer een vriend € 10 stort of € 200 inzet, ontvang je een Friend-ticket en kun je het inwisselen voor een cadeau naar keuze! Wacht niet langer, deel je passie met je vrienden op Circus.be.

Ontdek de nieuwe games van Circus.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *