Naar inhoud gaan

De suikerzoete spellen van Circus.be

De suikerzoete spellen van Circus.be

Zin in een zonnige namiddag? Slenteren in een rozentuin of uitwaaien aan zee? Dan heeft Circus.be wat je zoekt. Twee suikerzoete spellen nemen je mee naar een oase vol ontspanning. Maar niets is wat het lijkt. De rozentuin komt namelijk regelrecht uit Alice in Wonderland. Wie ooit het Lewis Carrolls boek heeft gelezen of de Burton verfilming heeft gezien, weet dat het prachtige doolhof ook gevaren inhoudt. In het spel is dat niet anders, want met de soldaten weet je maar nooit. Als je de uitweg van het labyrint gevonden hebt,  rust je uit met een lekker ijsje bij Sugar and Dice.

Alice in the Rose Maze Dice

De suikerzoete spellen van Circus.be De slotmachine Alice in the Rose Maze heeft vijf rollen en twintig winlijnen. Met drie of vier Scatters start de Hedge Maze Bonusgame. Hierin zoek je de White Rabbit door kaarten uit elke kolom om te draaien. Je komt hier speciale symbolen tegen, zoals drankjes, rozen en zakhorloges. Trap je op een gebroken tegel, dan val je door het konijnenhol naar het volgende level. De Cheshire Cat, Mad Hatter en Caterpillar helpen je in je zoektocht. Let wel op voor de soldaten, want het is nooit zeker of ze je laten passeren. In totaal heeft het spel drie niveaus met een maximumwinst van 6.000 keer je inzet (tussen € 0,40 en € 4).

Sugar and Dice

Sugarr and Dice Liever een zonnig strand met The Beach Boys vibes? Dan is Sugar and Dice iets voor jou. Dit dobbelspel bestaat uit vier rasters in de vorm van kleurrijke ijsjes. Je speelt het door horizontale of diagonale winlijnen te maken. Kan je drie of vier ijspotjes vullen, dan wordt je winst respectievelijk vermenigvuldigd met 1,5 of 2. Vul je een rooster volledig op? Dan krijg je 200 extra punten. Met drie bonussymbolen op een rij opent het bonusspel, waarin je mogelijk mystery games activeert.

Niet allemaal gesuikerd

Niet alle Circus.be games hebben een suikerlaagje gekregen. Je vindt er ook mysterieuze spellen die zich diep in de jungle afspelen, zoals Mayan Blocks en Mayan Blaze. Of wat dacht je van de explosieve games Diamond Explosion 7s en Bomb Bonanza? Ook is Alice in Wonderland niet het enige boek dat tot de verbeelding van game ontwikkelaars spreekt. Het sinistere Dracula en het sprookje van de grote boze wolf zijn daar voorbeelden van. Nog zo’n figuur dat regelmatig opduikt in zowel verhalen als games is de Joker.

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *