Naar inhoud gaan

De vervoersmiddelen van Unibet

De vervoersmiddelen van Unibet

Hoge vliegtuigen en snelle auto’s. Deze nieuwe spellen van Unibet zijn voor echte waaghalzen. Speel een nieuw en uitdagend spel waar je je geld moet claimen voordat het vliegtuig landt of wegvliegt. Dit is Aviator, een rood vliegtuigje dat onvoorspelbaar vliegt. Hopelijk ben je niet bang voor snelheden wanneer je 60 Second Heist speelt. Spring in de auto en behaal grote winsten binnen de 60 seconden. Hoe beter je speelt, hoe sneller de rollen draaien en hoe meer geld je kan binnenhalen.

Aviator

AviatorSpribe stelt ons een nieuw soort spel voor dat het begin is van een nieuwe generatie in de gokindustrie. Zet geld in voordat het rode vliegtuigje opstijgt. Je hebt de mogelijkheid om niet één, maar twee weddenschappen tegelijkertijd aan te gaan. Wanneer het vliegtuigje opstijgt, legt het een willekeurige afstand af. Deze afstand is de waarde waarmee jouw inzet vermenigvuldigd wordt. Betaal jezelf uit op gelijk welk moment, maar doe dit voordat het vliegtuigje verdwijnt, want anders is ook jouw inzet en winst weg.

60 Second Heist

60 Second HeistWe laten het vliegveld achter ons en gaan de weg op met 4ThePlayer. Snelheid is in dit slot spel heel belangrijk, want wanneer je drie of meer free spin symbolen op je rollen hebt, mag je gedurende 60 seconden gratis draaien. Tijdens deze bonusronde kunnen Scattersymbolen op je rollen vallen. Deze geven je extra tijd of een snelheidsboost waardoor de rollen sneller draaien. De vermenigvuldiger toont met hoeveel je winst verhoogd wordt. Hoe groter dit getal, hoe sneller het toeneemt. Win jij in zo’n korte tijd?

Reis naar avontuurlijke spellen

Neem deze voertuigen en ga op reis naar andere spellen die Unibet aanbiedt. Wanneer het oude Egypte iets voor jou is, speel dan zeker Pyramid Strike. Naast de alom bekende symbolen vind je hier een prijzenrad en de Pyramid Strike bonus. Neem een boot naar de andere kant van de wereld en stap Mexico binnen. Dankzij Hot Fiesta geniet je van een Mexicaans feestje met piñatas en bonusronden. In het aangrenzende continent ontdek je het Wilde Westen in Deadwood. De bewoners van het dorpje helpen je grotere prijzen te winnen.

Ontdek deze nieuwe games bij Unibet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *