Naar inhoud gaan

Dobbelstenen troef in de nieuwe games bij Carousel

Turbo Dice 40

Carousel sluit de zomermaanden af met een mooie uitbreiding van het assortiment beschikbare games. Twee dice slots vervoegen de rangen van het assortiment. Turbo Dice 40 schakelt een versnelling hoger dan andere dice slots: dankzij enkele jackpots en de mogelijkheid om te gokken met je winsten zal je heel vlug de weg naar winsten vinden. Flashing Dice heeft een tamelijk klein speelveld dat echter wel bomvol mogelijkheden staat. Re-spins, speciale symbolen die je een grote prijs opleveren en Mystery Dice zijn geen vreemde eenden in dit spel.

Turbo Dice 40

Turbo Dice 40 Turbo Dice 40 is een dice slot met in totaal 40 winnende lijnen. De dobbelstenen hebben zeer flitsende kleuren, hetgeen zeer van toepassing is op het tempo waaraan de winsten jouw richting in zullen flitsen. Wildsymbolen fungeren als jokers, terwijl Scattersymbolen prijzen zullen uitbetalen ongeacht waar ze zich bevinden op de rollen. Elke behaalde winst in dit spel kan je gewoon innen, maar je kan er ook mee gokken. Door de juiste kleur kaart te kiezen verdubbel je je winst. Er zijn ook jackpots in dit spel, die op elk willekeurig moment in het spel gewonnen kunnen worden.

Flashing Dice

Flashing Dice Flashing Dice heeft dan wel slechts drie rollen met elk drie rijen symbolen, de mogelijkheden in dit spel zijn groter dan je zou denken. Op 27 verschillende lijnen haal je een winst binnen, waardoor zowat elke combinatie van drie dezelfde dobbelstenen op aangrenzende rollen een prijs opleveren. De Mystery Dice betalen een prijs van 2 tot 100 keer je inzet, terwijl de Fire en Ice Dice je een re-spin opleveren. In deze re-spin krijg je een prijs als je nog één Fire of Ice symbool weet te rollen. Elke winst kan verdubbeld worden door te raden of de volgende kaart zwart of rood is.

Games voor iedereen

Bij Carousel zal je je amuseren met de beschikbare games als een kind op de carousel. Naast dice slots zijn er namelijk ook dice games, roulette, blackjack en poker te spelen. Er is ook een handig overzicht van alle games met een jackpot. Carousel organiseert regelmatig toernooien, zodat al hun spelers hun geluk kunnen beproeven tegen elkaar. Af en toe zijn er dan wel buy-ins, maar de prijzen die worden verdeeld zijn de moeite meer dan waard. In de Diamond Club, het loyaliteitsprogramma van Carousel, krijg je punten voor elke inzet die je plaatst. Je krijgt voor deze punten heel wat moois tegoed.

Ontdek deze nieuwe games bij Carousel