Naar inhoud gaan

€ 100 cash met de Cash Breaker bij Ladbrokes

cash-breaker-ladbrokes

cash-breaker-ladbrokes

Naast je favoriete spellen is er nu nog een extra reden om op Ladbrokes je kans te wagen. Momenteel biedt Ladbrokes een speciale promotie waarbij je naast je winst op je vertrouwde spellen ook nog extra kan winnen! Als je je aanmeldt op je account krijg je toegang tot de Cash Breaker bij elke storting van € 20. Als je nog geen account hebt, kan je er gemakkelijk en snel één aanmaken om van deze tijdelijke promotie te kunnen profiteren. Dit aanbod geldt ook niet enkel voor de eerste € 20 die je stort, maar wordt telkens herhaald bij elke bijkomende storting voor dat bedrag.

Win € 100 cash met de Cash Breaker bij Ladbrokes

Kluis vol goudstaven

Na het aanmelden en storten kom je dan uit op de Cash Breaker. Deze kluis waarin we de goudstaven opgestapeld zien liggen geeft je de kans om je initieel ingelegd bedrag nog eens te vervijfvoudigen. De kluis wordt beveiligd door een code van zeven willekeurige cijfers van 0 tot en met 9. Deze code van de kluis wordt op een willekeurige manier gegenereerd en is specifiek voor elke speler. Als jij in staat bent alle cijfers juist te raden, vliegt de kluisdeur open en win je € 100.

Laten we ook nog even ingaan op de voorwaarden om correct geïnformeerd te zijn. Als je bij een poging een cijfer correct geraden hebt, blijft deze gevalideerd bij de volgende pogingen. Deze validatie geldt voor maximum één cijfer per poging. Je kan deze Cash Breaker ook maar één keer winnen. Als dit gebeurt, kan je maximum 24h na het kraken van de code de betaling van € 100 verwachten. Let wel op, deze promotie blijft maar geldig tot 30 dagen na registratie.

Denk je erover na een account te openen bij Ladbrokes of heb je er al één? Sla dan twee vliegen in één klap en maak kans om te winnen zowel tijdens de vele spellen beschikbaar op Ladbrokes als door middel van de Cash Breaker. Zoals je kan lezen op de review van onze site, geniet Ladbrokes naast een breed scala aan gokspelen ook van een sterke reputatie en een bekende naam. Het heeft daarnaast een overzichtelijke site, tal van unieke spellen en een bonuswinkel.