Naar inhoud gaan

Exotische oorden opzoeken bij Supergame

Safari Sam slot machine

Het mag dan wel nog steeds stevig doorwinteren, maar Supergame brengt je met hun twee nieuwe slotmachines naar warmere oorden. In Safari Sam verken je de Afrikaanse savanne, op zoek naar de grote geheimen en prijzen die de beestenboel je kan opleveren. Rook’s Revenge stuurt je dan weer naar Midden-Amerika, waar je in de jungle op zoek gaat naar de schat van de oude Azteken.

Safari Sam

Safari Sam slot machine Sam neemt je mee op safari in dit knotsgekke spel met een zeer leuk uiterlijk. In Safari Sam zal je alle gekke dieren van op de savanne zien, en elk dier zal je belonen als je een rijtje van minstens drie dezelfde dieren vindt op één van de 30 routes. Als je drie dezelfde symbolen onder elkaar rolt, krijg je hiervoor een kleine winst, en alle symbolen zullen één symbool worden. Zo kunnen twee nieuwe willekeurige symbolen hun plaats innemen.

Rook's Revenge

Rooks Revenge slot machine Rook’s Revenge neemt je mee naar het oude Midden-Amerika, waar je op zoek gaat naar een grote goudschat. Let wel op, er zullen stenen voor je vallen om de weg te versperren. Vanaf dat je drie dezelfde stenen vindt, zul je een prijs winnen, en nieuwe stenen zullen in hun plaats vallen. Er zijn ook Wildsymbolen, die als een joker zullen fungeren en dus extra prijzen zullen opleveren. Met de Gouden Maskers win je gratis spins.

Bonussen om je aan op te warmen

Deze twee games zijn alvast zeer waardige toevoegingen aan het assortiment van Supergame. Om het gamma van casinogames bij Supergame te verkennen is het natuurlijk handig om wat bonusgeld bij elkaar te rapen, zodat je met een groter budget aan de slag kan. Er zijn zo alvast twee bonussen waar elke nieuwe speler bij Supergame van kan genieten. Iedereen krijgt direct na zijn/haar inschrijving een bonus van € 10, zonder dat je iets hoeft te doen. Verder krijg je ook nog een bonus van 100% tot € 150 op jouw eerste storting.

Ontdek deze nieuwe games bij Supergame

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *