Naar inhoud gaan

Extra magische prijzen te winnen bij Magic Wins

Prijzen in de Monthly Tournament van Magic Wins

Iedere maand organiseert Magic Wins een dice toernooi en dat is deze maand natuurlijk niet anders. Er zijn steeds weer fantastische prijzen te winnen, en ook een heel mooie geldprijs die niet mis zal staan in je account. Met onder meer de gloednieuwe iPhone SE en andere gadgets van topmerken in de prijzenpot loont het toernooi deze keer echter nog meer de moeite.

Hoe neem ik deel aan het toernooi?

Deelname is simpel. Eerst log je in bij Magic Wins met je account, of je maakt jouw nieuwe account aan. Dan klik je op de categorie Toernooien waar je alle toernooien kan terugvinden. Als je eenmaal het toernooi hebt gevonden waar je aan kan deelnemen, hoef je enkel maar nog te klikken op de knop ‘Inschrijven‘ en you're in! Om deel te nemen aan het toernooi dat we hier bespreken moet je klikken op het Monthly Magic Tournament. Er zijn ook nog andere toernooien bij Magic Wins, zoals de Weekly Free 1.000, dat elke week op maandag wordt gehouden. Hier kan je € 1.000 speelkrediet winnen.

Eenmaal je bent ingeschreven, kan je op elk moment het klassement bekijken. Hiervoor moet je klikken op het toernooi waar je aan deelneemt en op de knop ‘Klassement' klikken. Aan het einde van het toernooi kan je op dezelfde manier het eindklassement bekijken, en zien of je in de prijzen valt.

Wat kan ik winnen?

Bij dit toernooi wordt een prijzenpot van maar liefst € 5.000 verdeeld over de top 30, de eerste 30 spelers in het klassement. Naast de geldprijs zijn er nog andere prijzen te winnen. De eerste, de eindwinnaar van het toernooi, wint een iPhone SE 16GO. De tweede krijgt een hoofdtelefoon van het merk Bose. De derde prijs is een speakerbox van het merk Bose.

Dit is niet het enige toernooi dat Magic Wins organiseert. Het Monthly Magic Tournament wordt maandelijks georganiseerd, en naast een geldprijs kun je ook bonuskrediet winnen. Ook kan je een PlayStation, een reis, een iPhone 6s en nog vele andere prijzen winnen.

Neem deel aan het Monthly Magic Tournament