Feeling Lucky lezer wint 3,3 miljoen euro bij Unibet

by

Unibet heeft ons vandaag laten weten dat één van onze lezers een jackpot van maar liefst 3.279.234,26 euro heeft gewonnen met de casino game Mega Fortune Dreams Jackpot. De speler registreerde zich bij Unibet nadat deze over de goksite had gelezen op Feeling Lucky, en won op dinsdag 6 januari 2015 na een minuutje spelen met een inzet van 8 euro deze fenomenale jackpot.

Het is reeds de vierde keer op amper een zestal maanden tijd dat er een winnaar met een heuse jackpot gaat lopen in Mega Fortune Dreams. Het is van september geleden dat een andere Belgische speler vanuit zijn ziekenhuisbed ook al eens 3,3 miljoen euro won in deze progressieve jackpot game. Zeven miljoen euro is het duizelingwekkende bedrag dat Unibet enkel en alleen al aan de jackpots van deze populaire game aan Belgische gokkers heeft uitbetaald sinds de lancering van het spel.

Jackpot winnaar met Mega Fortune Dreams bij Unibet

Als je het geluk voelt opkomen, dan moet je gewoon bij Feeling Lucky zijn om te ontdekken hoe je met de nieuwste bonussen bij een top goksite jouw kans kan wagen om een jackpot te doen vallen. Wie weet ben jij wel de volgende Feeling Lucky lezer die met een miljoenenjackpot aan de haal gaat!