Naar inhoud gaan

Flashback naar de Klassieke Oudheid bij Circus.be

Golden Owl of Athena slot machine

Circus.be brengt twee nieuwe games op de markt en ze kaderen beide in een puur Egyptische en Romeinse context, een flashback van een dikke 5.000 jaar als het ware. Het gaat om twee klassieke slotgames zoals we ze kennen: de som van rijen en kolommen geeft een bepaald aantal winnende lijncombinaties en er zijn verschillende symbolen die, naargelang hun verschillende waarde, je veel winst of heel veel winst cadeau doen. Hopelijk zijn de vele oude, Egyptische en Romeinse goden je goed gezind…

The Golden Owl of Athena

Een van de nieuwe spellen van Circus.be, The Golden Owl of Athena, speelt zich af in een Romeins rooster van vijf kolommen of drie rijen waardoor je maar liefst tien mogelijke lijncombinaties hebt die je winst opleveren. Je speelt met elf verschillende symbolen, waaronder tien een verschillende waarde hebben die je een verschillende winst opleveren. Het speciale symbool is de uil en die heeft zowel de rol van scatterkaart om je free spins te geven, als van joker om elk symbool te vervangen. Groot voordeel van dit spel is dat je de mogelijkheid hebt om elke behaalde winst te verdubbelen dankzij een simpel kop-of-muntspelletje.

Golden Owl of Athena slot machine

Ancient Egypt

Ancient Egypt is een classic slotgame en de naam van het spel vertelt je al onmiddellijk in welke sfeer je zal terechtkomen, namelijk in het oude Egypte. Het spel wordt gespeeld in een rooster van vijf kolommen op drie rijen en je beschikt over tien winstgevende lijncombinaties. Het spel bevat negen normale symbolen die je naar analogie met hun waarde een verschillende winst opleveren. Daarnaast heb je ook het symbool van de meikever die zowel dienstdoet als scatter als als joker. Je kan dus free spins verkrijgen als je er minstens drie verzamelt en bovendien vervangt dit symbool elk ander symbool.

Ancient Egypt slot machine

Geld moet rollen

Een account aanmaken op Circus.be zou wel eens de beste beslissing van je leven kunnen zijn, als je weet welke promoties Circus.be je aanbiedt. Nieuwe spelers genieten zomaar even van een welkomstbonus tot € 255. Bovendien kan je met je account deelnemen aan de verschillende lucratieve toernooien van Circus.be. In december kan je eventjes maar liefst tot € 23.500 verdienen als je zowel de dagelijkse, de wekelijkse en het maandelijkse toernooi wint.

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *