Gekleurde bloemen bij betFIRST

by

Naast stoere en avontuurlijke spellen vind je op betFIRST ook wat zachtere en eenvoudigere spellen. In een heerlijk ruikende bloementuin ontdek je bloesems en lotussen die elk verschillende eigenschappen hebben. In Thai Blossoms is de paarse bloesem je Wildsymbool dat meer winsten belooft. De zwarte lotus is het bonusrad in Black Lotus en geeft je de kans een jackpot te winnen. Hopelijk geniet je dankzij deze bloem van meer dan enkel hun goede geur en win je een grootse prijs.

Thai Blossoms

Thai Blossoms BetSoft laat je een eenvoudig en klassiek slot spel spelen. Het Thaise thema komt terug in de zwartharige vrouw die één van de symbolen is. De bloem in dit spel is een mooie paarse bloesem. Dit is het Wildsymbool dat gelijk wel symbool vervangt, uitgezonderd het Scattersymbool. Wanneer de paarse bloesem op een winlijn valt, zal het daar blijven staan gedurende twee draaien. Het kan zich ook opstapelen zodat je volledige rol bedekt wordt door Wildsymbolen. Drie of meer Scattersymbolen geven je tot 20 gratis spins.

Black Lotus

Bezoek de tuin van de zwarte lotus die Air Dice heeft gemaakt voor deze dice game. Plaats stapels van drie dobbelstenen in een van de vier velden. Zet de volgende stapels zodanig dat je horizontaal of diagonaal zoveel mogelijk combinaties met dezelfde symbolen maakt. Als je geluk hebt, maak je een combinatie met de lotusbloem. Dit is het Bonussymbool dat de Lotus-jackpot activeert. Aan dit bonusrad mag je vijf keer draaien. Elke draai mag je afwijzen zodat je nog eens kan draaien en misschien een grotere bonus wint.

Sportweddenschappen

Naast tal van casino spellen zoals slot spellen, dice games, Megaways spellen, roulette, video poker, blackjack spellen en vele anderen, kan je op betFIRST wedden op sport. Dit is zowel mogelijk op virtuele sporten als echte sporten, en zowel live als op voorhand. Uiteraard is de grootste sport voetbal, maar ook tennis speelt een grote rol op de website van de bookmaker. Daarnaast kan je ook wedden op basketbal en wielrennen, maar ook e-sports en zelfs politiek komen aan bod. Paardenrennen mogen we uiteraard niet vergeten.

Ontdek deze nieuwe games bij betFIRST