Naar inhoud gaan

Geniet van een drankje bij Golden Vegas

Cocktail Bar

Loop je even naar de bar om een cocktail te bestellen? Of geniet je liever aan een tafeltje van een zoete koffie? Wat je ook verkiest, er is drinken genoeg voor iedereen bij Golden Vegas. En misschien brengt jouw drankje je wel geluk. In de Cocktail Bar kan je je eigen muziek kiezen terwijl je de dobbelstenenrijen op de juiste plaats legt. Als je geluk hebt – of juist niet – maak je happy hour mee. Voor een koffie om je wakker te maken moet je in Petit Café zijn. Hopelijk drink je hem graag zoet, want de suikerklontjes vullen je speelveld en brengen je geluk. Proost!

Cocktail Bar

Cocktail Bar Sta gezellig aan de bar dankzij ADG. In dit dice game geniet je niet enkel van dobbelstenen, maar ook van een gezellige bar. Maak horizontaal of diagonaal combinaties met dezelfde dobbelstenen om punten te verdienen. Je wint een spel als je 100 punten of meer verzameld hebt. Als je deze punten niet behaalt, wordt een credit toegevoegd aan de Happy Hour Cashback-klok. Na 30 credits staat deze op middernacht en start het bonusspel. Dit is niet de enige bonus die je kan spelen. Als je een winnende combinatie maakt met het Bonussymbool – een olijf op een stokje – start de Bovenste Plank-bonus.

Petit Café

Cocktail Bar De dobbelstenen die in dit Gaming1 slotspel naar beneden vallen zijn niet zomaar dobbelstenen. Het zijn gekleurde suikerklontjes die je koffie net iets zoeter maken. Wanneer ze een winnende combinatie maken, verdwijnen ze van je spelbord zodat de symbolen erboven op hun plaats kunnen vallen. Als je dit minstens vier keer na elkaar kan laten gebeuren, ontvang je gratis spellen. Wanneer je meer dan 100x je inzet wint, heb je recht op een Super Game. Hier mag je aan het rad draaien en misschien extra draaien krijgen. Vanaf drie draaien maak je kans om de jackpot te winnen.

Golden toernooien

Elke ochtend wordt voor jou een Golden Morning dankzij het dagelijkse toernooi van Golden Vegas. Ook elke avond verandert in een Golden Night wanneer je je inschrijft voor het toernooi en het opgegeven spel speelt. Zo kan je voor slechts € 0,1 en 20 minuten een prijs van € 600 of meer winnen. Speel je liever voor grotere bedragen? Dat kan ook. Dankzij de Golden Week kan je zo’n € 3.000 winnen, en dankzij de Golden Month kan je zelfs € 10.000 winnen. Krijg jij dankzij deze toernooien een gouden jaar?

Ontdek deze nieuwe games bij Golden Vegas