Naar inhoud gaan

GoldenPalace.be op zoek naar het sterkste geslacht

Sex wars wedstrijdpromotie bij Golden Palace

Sex wars wedstrijdpromotie bij Golden Palace

GoldenPalace.be is een zoektocht gestart naar het sterkste geslacht, en doet dat door middel van een ijzersterke nieuwe promotie waarbij iedereen tal van extraatjes kan winnen! De Golden Palace Points (GPPs) die je tijdens deze “Sex Wars”-actie (die eindigt op 30 maart 2014) verzamelt, tellen telkens als een punt voor het team van jouw geslacht. Elke dag ontvangt de speler van het winnende team met het hoogst aantal punten € 10 prijzengeld, de best presterende speler van het andere team krijgt € 5 als troostprijs. Het winnende team krijgt daarbovenop nog eens 20 free spins voor Royal Wheel, het verliezende team moet het met 10 free spins doen. Maar daar houdt het nog niet op…

Nog meer free spins

Elke week kijkt GoldenPalace.be er de wekelijkse rankings op na, en beloont het de eerste van het team met een jaar lang free spins, de tweede met 6 maanden lang free spins en de derde met 3 maanden lang free spins. Bij het verliezende team krijgt de eerste 6 maanden, de tweede 3 maanden en de derde 2 maanden free spins. Alsof er nog niet genoeg doorgedraaid wordt met al die free spins kent GoldenPalace.be nog eens 50 free spins toe aan het winnende team, en 10 free spins aan de verliezers van die week.

Win free spins en mooie prijzen in de Golden Palace Sex Wars

MacBook Air of Louboutins en een iPad Mini

En nu komt het! Aan het eind van de actie bepaalt GoldenPalace.be het winnende geslacht, en beloont het de best presterende speler van dat team met een mooie prijs. Indien je als man de belangrijkste bijdrager bent tot de winst, dan krijg je een MacBook Air. Indien het vrouwenteam met de zege gaat lopen, dan krijgt de sterkste vrouw van het team zowel een iPad Mini als een paar Louboutins! Vervolgens beloont GoldenPalace.be de rest van het team door het aantal verdiende free spins van het winnende team te verdubbelen, en nog eens 100 free spins toe te voegen aan dat van de verliezers.

Of je nu dus met jouw team wint of niet, deze maand valt iedereen eigenlijk in de prijzen op GoldenPalace.be! Bovendien kan je nog tot en met 25 maart via onze site kans maken op € 50 gratis speelgeld dankzij onze Facebook-wedstrijd. Indien je nog geen lid bent van GoldenPalace.be is dit dus de uitgelezen kans om door middel van een van onze mooie bonussen te beginnen spelen bij deze goed bevonden kansspelsite. Wil je meer te weten komen over deze site? Kijk er dan even onze besprekingen van deze site op na: