Naar inhoud gaan

Graaf naar schatten met Unibet

Heb je al ooit eens een schatkist willen vinden? Of heb je al eens een schatkaart vastgehouden op zoek naar een schat? Op Unibet hoef je geen schatkaart te hebben om een schat te ontdekken. Het digitale goud kan je met een beetje geluk zo opgraven, en je moet het met niemand delen. In Treasure Mine Power Reels hoef je niet bang te zijn voor de draak. Enkel de schatgraver ziet hem minder graag. Troll’s Gold brengt je geluk dankzij lelijke, groene trollen die hun schatten onder de grond bewaren. Op welke schat jaag jij eerst?

Treasure Mine Power Reels

Treasure Mine Power Reels Met 30 winlijnen op een 8×6 speelveld geeft Red Tiger je tal van wincombinaties. En toch zijn er drie speciale functies die je winsten kunnen vergroten. Als de schatgraver en de diamant op hetzelfde moment op je rollen liggen, zal de schatgraver de prijs van de diamant opgraven. De draak zal de diamant uiteen doen spatten zodat deze zich verspreidt in mini-wilds. De schatgraver en de draak samen op je rollen zorgt ervoor dat de draak de schatgraver in brand steekt waardoor de man over je rollen wegvlucht en een spoor van Wildsymbolen achter laat. Verschijnen ze alle drie op je rollen, dan activeer je alle functies.

Troll’s Gold

Troll’s Gold Ondanks 20 horizontale winlijnen is het toch de eerste rol verticaal die je in de gaten moet houden. Als deze gevuld is met gelijke symbolen, activeer je features die je sowieso meer winsten geven. Een eerste feature in dit Relax Gaming slotspel is de Lock-in Re-spin. Als eender welk symbool je volledige eerste rol vult, worden deze en elk zelfde symbool vastgezet terwijl de anderen nog eens draaien. Dit blijft gebeuren totdat geen enkel zelfde symbool verschijnt of je volledige bord vol staat. Als geldzakkensymbolen je eerste rol vullen, start de Treasure Trove Re-spin. Hierin kan je een winstsymbool of een kruis draaien.

Promoties

Rechts in de menubalk op de website van Unibet kan je op “Promoties” klikken. Hierin vind je allerhande promoties, opgedeeld in de verschillende categorieën van de website. Zo kan je onder de sportpromoties soms 25% meer verdienen als je live wedt op een voetbalmatch. Bij de casinopromoties kan je een pak geld verdienen door het spelen van bepaalde spellen, of meedoen aan spellen met jackpotten. Daarnaast zijn er ook promoties voor dice games, poker en bingo. Ga jij helemaal op in deze vele promoties?

Ontdek deze nieuwe games bij Unibet